perjantai 2. elokuuta 2013

Loma, kesä, kesäloma

Piiiitkä kesän mittainen tauko takana ja sata whatsapp viestiä äidiltä kysyen miksei ole päivityksiä blogissa. Suoritan maisterini loppuun samalla ja kesäloma on mitä parhainta aikaa (?!) lukea ja tenttiä viimeisiä kirjoja ennen kirjoitusurakan jatkumista.

Kesäkuuhun mahtui myös jännityksen hetkiä kun Boathousen venevaja syttyi tuleen kuun puolivälissä. Onneksi päärakennukselle ei käynyt mitään ja tuulikin puhalsi sen verran suotuisasti että savuvahingoilta ja mikä tärkeintä ihmisvahingoilta vältyttiin.

Kesäämme on kuulunut (ahkeran opiskeluni lisäksi) visiitti Taste of Helsingissä, veneilyä, paljon mökkeilyä, elävää musiikkia, Tall ship races purjeveneiden ihastelua, ihanat polttarit ja puhtaasti lämmöstä nauttimista. Kyllä kesä on parasta aikaa!


Häitä ei suinkaan ole unohdettu. Haluan että mieheni saa päättää kaikessa mikä hänelle on tärkeää, ideahan on että ne ovat meidän juhlat. Häämarssi valikoitui kuin itsestään kun mies soitti spotifysta mahdollisia kappaleita minulle samalla kun siivoilin. Vastausteni luokka oli kappaleiden kohdalla joo, ihan kiva, tämä on kaunis ja sitten tuli pitkä hiljaisuus. Ensimmäiset sekunnit kappaleestamme laukaisivat kyyneleiden virran ja tunnekuohun. Huh, huh miten selviän itse hääpäivänä. Annoin äidilleni kappaleen kuunneltavaksi jo nyt niin voi sitten varautua. Jotkut asiat vain selvenee kuin itsestään.
Mutta nyt on tämä morsmaikku valmiina taas ahkeraan bloggaukseen! Seuraavana tiedossa ystäväpariskuntamme häät, joista luvassa kuvamateriaalia. Sormuksen suunnittelua, hääpuvun suunnittelua (suunnittelija löydetty!), kenkiä, kampauksia ja kaikkea ihanaa!

Miten teidän kesänne on mennyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...