torstai 8. elokuuta 2013

Merellinen teemamme

Hääpaikan valittuamme vaikuttaa paikka luonnollisesti teemaan. Teema näkyy pienissä yksityiskohdissa, kuten kutsussa, bestmanien ja kaasojen asuissa, juhlapaikalla ja jopa hääpuvussa (ehkä). Ebay on ollut paras paikka teeman toteuttamiseen ja siellä vierähtääkin tovi aikaa.

Aloitetaan pöytä- ja juhlapaikkakoristelusta. Ideamme on että emme vie hirveästi koristeita juhlapaikalle (pitä viedä myös takaisin). Boathousen avarat, isot ikkunat ja merinäkymä toimivat loistavana teeman vahvistajana.

Tässä kuitenkin pieniä ideoita joista lähdin liikkeellä tilan sisustusta miettiessäni. Näistä yksikään ei tule meidän häihimme, sillä moni ystäväni lukee blogia ja haluan jättää jotain yllätykseksikin.

Pöytänumerointi tullaan toteuttamaan meriteemalle. Katselin aluksi näitä solmuja etsystä, mutta niitä tarvittaisiin aikas monta...Häät ovat syksyllä, joten yksinkertaiset tuikkukynttilät tekevät paljon tunnelmalle. Juhlat alkavat valoisaan aikaan ja tuikkujen kesto on vain noin 4-5 tuntia, ei tuikkuja kannata sytyttää heti tilaisuuden alettua. Molemmilla meillä on yksi tai kaksi isovanhemmista menehtynyt ja kaivattujen joukossa on myös muita jotka olisimme halunneet juhlaamme mukaan. Näin ollen tuikkujen ohella pöydässä on myös tulitikkuja. Illan hämärtäessä pyydämme kaikkia sytyttämään pöydässä olevat kynttilät poissa olevien muistolle.
Mietin myös pöydän numerointia merikarttoihin, jossa olisi merikarttoja pöydissä olevien lähivesistöistä. Samoin nämä kivet oli nimikylttien vaihtoehtona. Kuitenkin kun tästä ideastani omiin häihini kerran ystävälleni kerroin ja hän sen omissa häissään toteutti niin keksin sitten jotain muuta.Haluaisin yhdistää nimikyltin tai kortin pieneen muistoon, jonka vieraat voivat ottaa mukaansa. Nämä kompassit on mahtava idea eikä näitä ole vielä poissuljettu. Nimet tosin tulevat hyvin pienellä, joten tarkkasilmäisyyttää tässä vaaditaan.Edullisia tapoja tehdä nimikyltit ja numerointi  on askerrella pienet paperiset purjeveneet.ja painattaa itse kaitaliinaan isot numero.Ulos terassille tulee lyhtyjä, lyhtyjä ja lyhtyjä ja niitä vilttejä! Sanoin etten aio toteuttaa näistä mitään, mutta ehkä sittenkin...

Ja tiedättehän niitä korneja valokuvausständejä Ruotsin risteilylle mentäessä... Mikä mahtava idea photoboothin taustaksi! Vai meneekö jo yli?


2 kommenttia:

 1. Ihania ihania ideoita! :) niin ihanaa, että meillä on sama teema. ;-) ja hääpaikatkin ihan vierekkäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin <3
   Nyt vain sitten valitsemaan näistä miljoonista ideoista joku ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...