torstai 16. lokakuuta 2014

Vinkki passikuviin

Nyt en vinkkaile siitä miten onnistua passikuvassa, sillä tämä on minulle yhä mysteeri. Yritin kyllä hymyillä silmillä ja muuta mukavaa, mutta jaa'a. Kuva vastaa tosin varmastikin sitä ilmettä, mikä kasvoillani on pitkän lentomatkan ja sitä seuraavan vielä pidemmän passintarkastusjonon jälkeen.

Kävin passikuvassa Verkkokauppa.comissa Jätkäsaaressa, menin kuviin heti aamusta sillä pääsin kätevästi sinne Karrin kyydissä. Koko tapahtumasta selviydyn 5 minuutissa. Hintaa tällä komeudelle tuli yksi euro. YKSI euro ja tämä siis sisälsi kahdeksan kuvaa. Teki mieli jo tuolla hinnalla tulostella näitä paljon enemmänkin, yksi passiin, yksi ajokorttiin ja yksi kuvalliseen kela-korttiin. Mutta suosittelen vahvasti ottamaan kuvat tuolla, sillä passikuvien hinnoittelu on lähtenyt käsistä, eikä alle 20 euron tunnu kuvaajia löytyvän.

Laitoin tähän sitten kaikki mahdolliset filtterit Instagramissa. Harmi ettei niin voi tehdä passiin...
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ovat! Eikä silloin tuima ilmekään haittaa tuohon hintaan :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Verkkokauppaan siis ottamaan passikuvat! Oliko tämä joku tarjous vai onko heidän kuvat aina näin edukkaita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ovat näin edullisia! Verkkokaupan toisessa kerroksessa, kameraosastolla otetaan kuvat ja saat ne heti.

   Poista
 3. Hyvä että maksoin justiinsa NELJÄSTÄ kuvasta 24 euroa. :D Tosin ei ymmärtääkseni ole muissa Verkkokaupoissa tätä palvelua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en tiedä. Saattaa olla muissakin verkkiksissä, ei ainakaan nettisivuilla lue että olisi vain Helsingissä http://www.verkkokauppa.com/fi/product/7860/djfbx/Kuusi-EU-asetusten-mukaista-passikuvaa-myymalan-kameraosasto

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...