keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Elämää häiden jälkeen

Noh, miltäs nyt tuntuu elämänä rouvana? Noh, ei miltään.

Ei ole häiden jälkeistä masennusta, ei ole rakkauspakahtumista, on vain me. Sama tilanne kuin mistä lähdettiin ennen häitäkin, meistä. En tiedä saako näin sanoa, mutta olen jopa hiukan helpottunut että häämme ovat takanapäin. Päivä oli ihana ja uskon että tunteet tulevat uudelleen pintaan kun katselemme kuvia päivästämme. Kuitenkin päivä menee nopeasti ja se on vain päivä. Nyt jatkuu se elämä. Niin suuri järjestely oli kahden kuukauden ajan ennen häitä, kun tuplavarmistin kaikki muuttuvat tekijämme, että viimeiset viikot olivat täysin täyteen pakattuja. Luonteeseeni ei sovi puoliksi tehty, joten sekin osaltaan lisäsi tarvitsemaani aikaa. Onneksi tosin tuplavarmistin kaiken.

Saimme valtavasti palautetta ja kiitosta häidemme sujuvuudesta, vieraiden huomioimisesta sekä kaikista pienistä yksityiskohdista mitä olimme keksineet. Jokainen vieras oli bongannut jonkin asian häistämme, enkä usko että kaikki asiat avautuivat monelle kerralla. Sain vierailtamme melkein 500 kuvaa häistä ja oli ihana katselle päivää heidän silmin, se näytti todella hauskalta päivältä! Päivä sujui ilman suurempia kommelluksia vaikkei mustelmilta vältyttykään (varokaa naiset niiden korkeiden korkojen kanssa). Kommellukset kuitenkin kuuluvat häihin ja ne ovat ne mitkä myös jäävät mieleen ja joille voi sitten myöhemmin nauraa.

Projektina häät-blogin Sari kirjoitti viime viikolla osuvan tekstin Kiiltokuvahäät, joka kannattaa tulevien morsiamien lukea. Täydelliset häät tekee se lopputulos, ei se muistiko juhlapaikka laittaa viirit oikeaan paikkaan tai taitella lautasliinat joutseniksi. As long as we're happy ;)Tulevana perjantaina ja lauantaina pääsemme juhlimaan ja olemaan apuna Karrin yhden bestmanin ja hänen puolisonsa häissä. Häiden teemana on matkailu ja vieraita tuleekin ympäri maailmaa. Karri on nyt vuorostaan bestmanin roolissa ja istumme samassa pöydässä hääparin kanssa, mahtavaa! On ihanaa kun on seuraavat juhlat jo tiedossa, mielestäni häitä ei voi olla ikinä liikaa. En kyllästy niihin ikinä, vaikka yli kahdetkymmenet häät onkin viimeisen viiden vuoden aikana tullut tanssittua, ovat jokaiset olleet parin näköiset ja täydelliset heille.


8 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) Ei tännekkään naimsiinmenon jälkeen ole mitään yletöntä rakkaudentunnetta tullut, ihan yhtä paljon miestä rakastan nyt kuin ennenkin. Vähän pelkäisin, että tulisi sellainen "tyhjyyden tunne", mutta ei ole tullut sellaistakaan. Vaikka hääpäivä varmasti olikin elämäni paras päivä, olen minäkin myös helpottunut siitä, että häät ovat takanapäin ja myös siitä, ettei häitä tarvitse enää toista kertaa järjestää. Ihanaa palata arkisempien asioiden pariin, kirjoitin siitä blogissakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se avioelämä on, arkea ja todellakin siihen palaaminen oli ihanaa. Niin pitkään häähommat hallitsi että nyt saa keskittyä täysin kaikkeen muuhun.

   Poista
 2. Hyvä postaus, ja jotenkin sun fiilikset on juuri niitä, joita kuvittelen itsekin tuntevani naimisiinmenon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ikinä ei voi sanoa varmaksi, odotin hiukan kuherruskuukausimaisempaa oloa, mutta en valita.

   Poista
 3. Juuri näin sen pitää ollakin. Omalla kohdallani häämatkalla oli suuri merkitys kevyenä siirtymänä arkeen, joten ei täälläkään häämasista näkynyt, ei kuulunut. Ja pakko on myöskin todeta, että omien häiden suunnittelu on niin kokonaisvaltainen homma, että morsiamen titteliä ei ole ollut ikävä. Rouvana olo passaa minulle ja onneksi saan toteuttaa itseäni yrityksen kautta osallistumalla omalta osaltani muiden hääjärjestelyihin. Best of both worlds! Niin ja p.s. Kiitos linkityksestä! Mukava, että postaus herätti samansuuntaisia ajatuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postauksesta! Ensin ajattelin etten kirjoittele aiheesta, mutta kirjoituksesi sai minut miettimään asiaa. Elämää kun on häiden jälkeenkin, joten siitäkin on hyvä puhua.
   Meillä on onneksi häitä jo ensi vuodelle tiedossa niin saa taas olla vieraana juhlimassa!

   Poista
 4. Häät ovat aivan mielettömän ihana juhla, ja odotan innolla, josko vielä jotkut ystäväni menisivät naimisiin. Meidänkin hääpäivä oli aivan mielettömän ihana, mutta samoilla fiiliksillä täälläkin. Jotenkin tosi kiva olla naimisissa, eikä enää morsian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häät ovat ihania ja olen todella onnellinen että pääsee taas vieraaksi. Tiivistit aattenni loistavasti: tosi kiva olla naimisissa, eikä enää morsian :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...