lauantai 4. lokakuuta 2014

Häiden paperituotteet: Hääbingo ja tietoisku häistä

Vieraille laivassa jaetussa kassissa oli myös hääbingo, jonka takana oli tietoja häistämme sekä kaasojen ja bestmanien esittely. Kaasot ja bestmanit ovat hyvin tärkeässä roolissa päivän aikana ja heille tulee varmasti kyselyitä vierailta, joten on hyvä esitellä heidät kaikille. Hääbingoja oli kymmenen erilaista, tai siis kymmenen eri järjestystä, näin kaikki eivät huuda bingoa kerralla. Bingokynät tilasin netistä, puolet olivat valkoisia ja puolet sinisiä. Kynät kiinnitimme paperiteipillä kiinni bingoon niin ne pysyivät kassissa ollessaankin tallessa.

Hääbingossa oli laivan kuva, kirkko-ohjelmassa kirkon kuva ja juhlien ohjelmassa ravintola Boathousen kuva, samat kuvat siis kuin kutsussamme. Jokaisessa paperissa oli myös jotain punaista, näissä se oli bestmanien ja kaasojen rintakukat.


Häiden tietosivulle halusimme laittaa tietoja, jota varmasti myös kysyttäisiin, jos sitä ei kukaan jo tiennyt. Joten kerroimme kihlauksesta, ensi kohtaamisesta, hääpäivästä, autosta sekä laitoimme pari knoppitietoakin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...