perjantai 17. lokakuuta 2014

Mitä saisi olla?

Kuvia odotellessa tulikin mieleen että onko kenelläkään mitään kysyttävää meidän häistä tai häistä ylipäätään? Onko jotain mitä erityisesti haluaisitte nähdä ja jotain mikä ei kiinnosta pätkääkään? Onko kiinnostusta hääkirppikselle?

Annoimme kuvaajalle täydellisen työskentelyrauhan kuvien muokkaamisen ja käsittelyn kanssa ja kun kuvia saan yritän saada niihin jonkinlaisen punaisen langan, yritän, en lupaa tosin mitään.


iskän ottamia kuvia

10 kommenttia:

 1. Hei! Olen menossa naimisiin ensi kesänä myös tuolla Boathousessa niin olisi kiva jos tekisit oman postauksen vielä juhlapaikasta. Mikä oli hyvää, mikä toimi, mitä tekisit nyt toisin etc. Ja kiitos ihanasta hääblogista, teillä on ollut todella kauniit häät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Hyvän valinnan olette tehneet juhlapaikan suhteen ;)
   Kiitos ihana!

   Teen Boathousesta toki postauksen ihan erikseen! Häitä järjestäessäni, tuntui ettei Boathousesta löytynyt juurikaan kokemustietoa ja valokuvia löytyi vain parilta valokuvaajalta.

   Poista
 2. Heippa! Olisi kiva kuulla mihin panostaisit ja mistä pihistäisit, jos saisit tehdä kaiken alusta. Olemme menossa ensi kesänä naimisiin ja pyörittelemme kovasti budjettiamme, kun emme osaa päättää miten budjetti kannattaisi jakaa. Paikka on jo varattu ja maksettu, mutta entä kaikki muu? Blogisi on kyllä superihana ja olen saanut siitä paljon hyviä vinkkejä tulevaan. :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tämän asian olen antanut myös miehelleni pohdittavaksi, sillä haluan hänenkin näkemyksen asiaan. Tämä on laitettu nyt mietintämyssyyni ja teen postauksen mielelläni. Kiitos ideasta ja kiitos sanoistasi! Sekä onnea tuleviin häihin!

   Poista
 3. Mua kiinnostaisi myös erityisesti Pihistä & panosta -tyyppinen postaus sekä ihan yleisellä tasolla mitä tekisit nyt toisin & mikä taas oli nappivalinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on asia mitä olen miettinytkin jonkin aikaa että mitä tekisin toisin. Pitää nyt ihan harkita tätä kunnolla!

   Poista
 4. Haluaisin tietää vielä puvustasi ja sen teettämisen loppuvaiheista. Kun paperituotteet on käyty, olisi kiva kuulla myös häiden musiikista, häiden (koko päivän ja juhlan) aikataulutuksesta ja aikataulun toimivuudesta, meikistä ja kampauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan kattava lista, kiitos! Häiden musiikin ja aikataulun pystynkin esittelemään jo piakkoin kun niihin ei tarvita virallisia kuvia, muut joutuvat odottamaan kuvia. Mutta kaikki esitellään!

   Poista
 5. Pihistä &Panosta osio kiinnostaa kyllä täälläkin! :)
  Miten valitsit kampaajan, meikkaajan?

  -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihistä&panosta osiota olen jo aloittanut tekemään! Varmastikin ensi viikolle saan sen julkaistuksi, olen miettinyt hyvin paljon eri juttuja tästä..
   Hyvä idea tuo valinnantekoprosessi! Tekoon menee :) Kiitos!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...