maanantai 6. lokakuuta 2014

Häidemme paperituotteet: Menu ja ohjelma

Kävimme testaamassa menun sekä viinit jo etukäteen Boathousessa ja hyvä niin, sillä muutimme menua hiukan alkuperäisestä. Alkuperäisessä menussa oli todella paljon salaatteja, mutta halusimme korostaa merellisyyttä ja vaihdoimme maalaissalaatin katkarapuihin ja focaccian kunnon saaristolaisleipään voilla. 

Viinejä mietimme jo sitten vähän kauemmin. Saimme todella paljon kehua ja kiitosta valitsimistamme viineistä. Valkoviininä meillä oli Gnarly Headin Viognier ja punaviininä Hewitson Baby Bush Mourvedre, molemmat 90 pisteen viinejä. Join itse pari lasia valkoviiniä ja olin ihan varma jossain vaiheessa että kaatoja on jäljellä vaikka kuinka paljon. En ehkä ihan älynnyt että vaikka minä join kaksi lasia viiniä, muut eivät ehkä olleet samassa tahdissa ja ennakkoon maksamamme viinimäärä oli täynnä jo kakkua leikatessa. Hyvä että maistui siis!

Nämä hienot menupidikkeet on Karrin ihan itse omin kätösin, minun avustuksella sahaamat. Sahasimme paloja mökkimme pihalle olleesta koivusta, joka muutenkin piti kaataa. Karri teki lovet ja minä hioin kaiken sammaleen ja muun lian pois. Sitten kuivatin puut saunassa pari päivää, jonka jälkeen vielä tasasimme lovet. Haasteelliseksi homman teki se että juuri tässä kuussa kun pidikkeet teimme satoi vettä vähän väliä. Puu oli märkää ja vaikeasti sahattavaa ja jouduimme pitämään vähän väliä taukoja kun vesisade taas alkoi.

Illan ohjelmasta pyrimme tekemään hyvin yksinkertaisen. Ei ollut leikkejä, ei pelejä, vain hyvää ruokaa, juomaa ja ystäviä talo täynnä. Konsepti joka toimii aina ja puheensorina olikin välillä niin kovaa ettei tarkkaan harkittua ruokailun aikaista musiikkia kuullut juuri lainkaan. Kuten aina, illan aikataulu heitti ihan häränpyllyä. Jatkoille pääsimme vasta kello 24 jälkeen, bändi pääsi aloittamaan tuntia myöhemmin kuin oli tarkoitus ja photoboothikin vedettiin liukuhihnalla. Mutta näin käy AINA, täten on ihan turha laittaa mitään tiukkaa aikataulua päivälle, joten kellonajat jätettiin pois illan ohjelmastakin.Näissäkin toistui meidän teemamme, sekä paperituotteiden yhtenäisyys vahvasti. Sama fontti, väri, reunus, kuvat sekä pilkahdus punaista. Kiitos taas Roosa Riskille <3


2 kommenttia:

  1. Herkullisen kuuloinen menu! Ja teillä on ollut erittäin tyylikkäät paperituotteet. :)

    VastaaPoista
  2. Tulipas nälkä tuosta menusta! :D Oliko teillä jokaisessa pöydässä tuollaisessa pidikkeessä menu ja ohjelma?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...