keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Nimikyltit

Nyt onkin viimeisten paperituotteiden vuoro, jos ei kiitoskortteja oteta huomioon. Alunperin Karrin piti tehdä hienolla galligrafia-käsialallaan meidän nimikyltit, mutta herra oli unohtanut tämän taidon yhdessä lukion matematiikan kanssa. Eli minä päädyin sitten harakanvarpaillani ne tekemään. Ei ollut kiva, mutta tuossa vaiheessa oli jo ihan sama ja hammasta purren kirjoittelin näitä osa kerrallaan, sillä käsi väsyi herkästi.

Nimikyltit halusin korkealla, sillä monesti omaa paikkaa etsiessään joutuu kyyristelemään pöydän tasolle, jos nimet on kirjoitettu alle 14 fontin kokoisiksi. Nimikyltit laitettiin viinilaseihin ja jokaisen nimikyltin taakse kirjoitimme meidän häshtagin sekä jokaiselle vieraalle teimme oman häshtägin kylkeen. Kyltit tilasin etsystä, mistäpä muualtakaan.


6 kommenttia:

 1. Kauniille näyttää sunkin käsialasi, mutta erityisesti ihastuttaa kyllä nuo kortit! Tosi kiva idea tuo, että on rei'itetty teidän päivämäärä ja nimikirjaimet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä olivat ensimmäisiä hankintoja mitä tein häihin. Ihastuin ideaan että ne saadaan lasiin kiinni, enkä tarvitse näin erillistä pidikettä.

   Poista
 2. Aivan mielettömän hienot, yksilölliset kortit! Ja käsialassakaan ei ole kyllä mitään vikaa, niin siistiä ja kaunista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kirjoittelin nämä varmaan kymmenessä erässä kun käsi väsyi nopeasti jännityksestä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...