keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Yllätyys!

Kerroinkin viime viikolla Karrin järjestämästä yllätyksestä minulle ja kyllähän hän yllätti. Hän laittoi vain viestin että ole valmiina kello 18.30, sen jälkeen mennään. Pakata ehditään kyllä illallakin. Minua jännitti tosi paljon ja olin tässä vaiheessa jo vähän hylännyt idean omista polttareistani ja kaasonikin päivitteli facebookin "matkalla Turkuun ja Ruisrockiin"-statuksia.

Olen kaiken ällöromantiikan ystävä ja keskustaan päästyämme käveltiin käsi kädessä Tuomiokirkon ohi, kohti satamaa ja uutta maailmanpyörää! Maailmanpyörässä, tai koko Helsingissä ei ollut perjantaina ketään ja saimme pitää Finnair sky wheelin kokonaan itsellämme. Itse tykkäsin sky wheelista kovasti. Ilmastoidut kopit, musiikkia ja kauniit maisemat niin mikäs siinä pyöriessä.
Maailmanpyörän jälkeen lähdimme syömään ja Karri kävelytti minua ravintolaan erikoisreittiä että en heti arvaisi mihin olemme menossa. Emme ole muutenkaan käyneet pitkään aikaan oikein missään syömässä, sillä kalenteri on tukossa kaikennäköisistä juhlista ja reissuista. Tämä tuli todellakin tarpeeseen. Menimme Ludviginkadulla sijaitsevaan Raguun syömään ja ruoka oli todella, todella hyvää! Otimme neljän ruokalajin aterian ja jokainen ruoka minkä eteeni sain oli todella houkutteleva. Tämä paikka nousi molempien top-listalle!


Tämän jälkeen kävimme vielä Groteskin kautta drinksuilla ja sitten kotiin nukkumaan ja pakkaamaan huomisen seikkailua varten. Karri sanoi että lähteä pitää kello 11.00 kotoa ja otetaan laukut autoon mukaan, pakata piti bikinit (otin kolmet), siistit iltavaatteet (hame ja neljä paitavaihtoehtoa), lämmintä vaatetta kun ollaan ulkonakin (otin villashaalin) sekä varmuuden vuoksi kolmet kengät. Illan auringonlasku enteili lämmintä päivää, joten nukkumaan menin odottavin ja jännittynein mielin.

Lauantaina lähdimme ajamaan kohti keskustaa, menimme vielä maisemareittiä. Karri oli kuulemma varannut lounaan ravintola Sunnista, jota hiukan ihmettelin kun siellähän on brunssiaika.


Huomasin vasta ihan viime hetkeillä että ravintolassa oli niitä tuttujakin. Olin omissa polttareissani.


8 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihana yllätys! :) Ja polttarit, jeeeeeee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuli kaksi yllätystä kerralla! Karri raukan oli pakko sitten järjestää oikeastikin se yllätys minulle :D

   Poista
 2. Oi miten mahtavan kuuloinen perjantai ja eikun vain paranee lauantaita kohti! Iiks!

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana tuo kuva, jossa on auringonlasku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on meidän kodin vierestä otettu, paras paikka :D

   Poista
 4. Hihi, miten ihmeessä K pystyi pitämään tämän salaisuuden niin hyvin? Oli kyllä järkännyt sulle niin kivaa ohjelmaa perjantaille :) En malttaisi odottaa seuraavaa polttaripostausta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen oli kerrankin pakko :D Juuri julkaisin polttareista kuvia!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...