tiistai 29. heinäkuuta 2014

Ripsienpidennykset

Olen saanut paljon kyselyjä koskien ripsienpidennyksiä. Kävin laitattamassa luottotekijälläni Minnalla ripset maanantaina ja räpsittiin samalla ennen ja jälkeen kuvat. Minulla on ollut aiemmin ripsipidennykset neljä vuotta putkeen. Alkukesästä otin ne kuitenkin pois todella pahan koivuallergian takia, ripset sinällään eivät haitanneet allergian kanssa, mutta silmät vuotivat ja rähmä kertyi tavallista pitempiin ripsiin. Ripset otin pois itse, eivätkä omat ripseni kärsineet yhtään ripsipidennyksistä, päinvastoin ne jopa hiukan tihenivät ainaisen ripsientaivuttelun puuttumisen myötä.

Alla olevassa kuvassa on ennen kuva, ripset ovat auringon vaalentamat ja naama on tulipunainen kun kirjaimellisesti juoksin ripsienlaittoon, sillä bussi levisi tielle. Alemmassa kuvassa ripset on laitettu ja ihokin tasoittunut, taisinpa hiukan nukahtaakin tuulettimen vireeseen.

Tässä vertailu kun ripsissä on ripsiväri ja toisessa kuvassa ripsienpidennys. Olen niin onnellinen saadessani ripset taas takaisin. Ripseni ovat todella jäykkää sorttia, joten joudun käyttämään vedenkestävää ripsaria sekä sen mukaisia poistoaineita. Sitä ei aina jaksa.Olen pari kertaa Minnan lomaillessa käynyt muulla tekijällä ja täytyy todeta että tekijällä on valtavasti merkitystä. Ripseni säilyvät todella hyvinä kolme viikkoa ja neljä viikkoakaan ei ole este, mikäli aikatauluni ei anna myöten. Ripsissä pituuksina on 10mm ja 11mm ja kaarevuus on C. Minnan saa kiinni Salon Milagrosta ja hänet saa kiinni täältä. Minnalle menen häitä edeltävänä viikolla muutenkin kaikkiin mahdollisiin hoitoihin, kuten sokerointiin, hyvistä tekijöistä kun haluaa pitää kiinni.
5 kommenttia:

 1. Hyville näyttää ripset! Itse kävin hääviikolla laittamassa ensimmäistä kertaa volyymiripset. Aikaisemmin oli pitänyt aina klassisia pidennyksiä, mutta nyt ihastuin näihin erittäin kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Volyymiripset on ne vähän paksummat? Nämä ovat niin kiitettävän helpot että aamulla on joskus jopa ilo katsoa itseään peilistä :D

   Poista
  2. Volyymiripset on itseasiassa paljon ohuempia kuituja kuin klassisissa pidennyksissä. Ensimmäistä kertaa ripset ei tunnu yhtään miltään, ei edes suihkun jälkeen :D Nämä on tosin tuuheammat kuin klassiset.

   Poista
 2. Miten nää toimii? Käyt vaan laitattamassa ja sitten pidät? Vai tarvitseeko oikoa ja laittaa ripsiväriä aamuisin? Itsellä ei ole ikinä ollut ripsipidennyksiä tai edes niitä tupsuja, mutta nyt mietin, miten silmiä elävöittäisi omiin häihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, käyn vain laitattamassa ja sitten pidän. RIpsiväriä en tarvitse eikä sitä kannata missään nimessä laittaakaan, sillä väri menee ripsien liimakohtiin ja pahimmassa tapauksessa ripset putoilevat irti. Itse harjaan ripsiä tarvittaessa ja puhdistan ripsiharjan aina ennen käyttöä ettei tule bakteereja. Niin helppoa! Uin ja saunon normaalisti. Tässä korostan että tekijästä todella paljon kiinni, olen kuullut myös paljon huonoa ripsistä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...