tiistai 22. heinäkuuta 2014

Sormusfiilistelyä

Vaikka muu Helsinki tuntui suuntaavaan viime viikonloppuna Tammerfesteille, menimme me Kultasepät Andreasenille hakemaan sormuksiani. Sain molemmat kaunokaiset kotiin yhteisboksissa. Kihlasormukseni on malliltaan Tulppaani ja siinä on yhteensä viisi kiveä. Etsin netistä sormusta aika kauan, halusin viisi kiveä niin että keskikivestä reunaa kohti kivien koko pienenee. En löytänyt vastaavaa keneltäkään muulta ja kun näin tämän sormuksen istutuksen tiesin heti sen olevan minun sormukseni.

En voi muuta kuin kehua tätä pientä kultasepän liikettä Tampereella. Jokainen koru tehdään käsin ja timantit valikoidaan huolella laadusta tinkimättä. Sormuksiin kuuluu vuosihuolto, jossa tarkistetaan istutus sekä sormuksen kunto. Olen aivan rakastunut sormukseeni. Kuvailen teille huomiseksi vielä pari lähikuvaa.
7 kommenttia:

 1. Ymmärsinkö oikein et sulle tuli uus kihla ja erikseen vihki? :) upean sormuksen olet valinnut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei, ei, ei :D
   Tämä on se mun oikea kihla, jonka teettämisessä kesti vähän kauemmin kun ei osattu päättää sitä vihkisormusta. Hyvä maku joillakin ;)

   Poista
 2. Tulppaani on kyllä ihana, ehkäpä mielestäni hienoin sormus tällä hetkellä! Harkitsin sitä itsekin vihkisormukseksi, mutta se olisi mennyt budjetista melkoisesti yli. Ja tällä hetkellä ne timantit tuntuivat itselle liian isoilta. Mutta onneksi vihkisormuksenkin voi vaihtaa, vaikka kymmenvuotishääpäivänä ostaa uusi sormus jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana, ihastuin siihen samantien. Meillä panostettiin sormuksiin ja jätettiin koristelut minimiin. Sormukset kuitenkin on ne jotka säilyy.

   Voi aina vaihtaa! Tähänkin saa kuulemma istutettua reunoille vielä lisää kiviä. Harakka, mikä harakka.

   Poista
 3. Oi, Tulppaani on kyllä ihana! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...