tiistai 15. heinäkuuta 2014

Vinkkejä avioelämään

Nyt olen selkeästi valmis avioon, kun minulla on kokonainen vihko täynnä vinkkejä hyvää avioelämään. Sillä ei ole mitään väliä että suurin osa vinkeistä tuli juurikin niiltä jotka ei ikinä aviossa ole olleetkaan. Tässä kuitenkin parhaimpia. 
6 kommenttia:

 1. Toi viimeinen on nosti kyllä virneen naamalle. Ei tainnut nyt kaavio ihan osua kohdilleen. :D

  Ihmiset ovat siitä kummallisia, että kokevat joskus tarvetta purkaa omia pettymyksiään ja turhautumisiaan toisten onnen hetkillä. Miehellä oli vastaavanlainen tehtävä omissa polttareissaan ja hän oli saanut kuulemma muilta miehiltä aika onnettomia ohjeita. Pohjanoteeraus taisi tulla eräältä poliisilta, joka kehotti harjoittelemaan ilmettä, "joka näyttää siltä, että kuuntelisit, vaikket oikeasti kuuntele ollenkaan". Onneksi vihkoon kertyi myös oikeasti hauskoja ja hyviäkin ohjeita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tosi mahtavia juttuja tuohon kirjaani. Tämä kaavio tuli muistaakseni baarimikolta, joka taiteili tämän kaavion ihan vain muistuttaakseen että omat elämät on hyvä silti pitää, eikä kavereita tule unohtaa.

   Noh, miehet polttareissaan saa aina "hauskoja" juttuja, haluaisin nähdä tämän poliisin sanomassa tuon omalle vaimolleen...

   Poista
  2. Mun mielestä tuo kaavio osuu kyllä ihan hyvinkin kohdalleen! :) Nimenomaan siinä merkityksessä että onnellisessa suhteessa molemmilla osapuolilla on myös omia harrastuksia, kavereita ja muita "juttuja" jotka ovat omia, eikä puoliso niihin liity.

   Poista
  3. Täysin totta! Niin moni kadottaa itsensä parisuhteeseen...

   Poista
 2. Hah, vähänkö repesin tuolle Aku Ankalle :D. Meillä kyllä mies käy kaupassa ihan mielellään yksin, koska mulla kuulemma kestää siellä aina niin kauan ja aina myös ostan jotain ylimääräistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kiva että tuonne myös piirrettiin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...