torstai 24. heinäkuuta 2014

Sormukseni lähikuvassa

Viime viikon leikkoruusuni saivat toimia pohjana sormusta kuvatessani. Sormuksen kuvaaminen oli tosi vaikeaa, varsinkin kun karvainen apuri työnsi kuononsa jatkuvasta terälehtiin. Tässä se nyt on tarkempana, minun sormukseni joka tulee olemaan siinä toivottavasti koko lopun ikäni. Tämän kaveriksi tulee vihkisormus, joka tulee olemaan rivisormus. Eli noiden pienimpien timanttien kokoinen timanttirivi, joka tulee leveydeltään olemaan tasan tarkkaan saman levyinen kuin kihlasormukseni.Joko teidän sormusvalintanne on tehty?


21 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta yhdistelmältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En malta odottaa että saan molemmat sormeeni :)

   Poista
 2. Ihana! Samanlaista olen kaavaillut vihkiksi. Kihlana mulla on tillanderin valkokultainen sormus kolmella kivellä.

  Ja tossa tulppaanissa on etenkin plussaa se mitä taisitkin tuolla jo kirjoitella että siihen on mahdollista myöhemmin ottaa sivukiviä :) Jos tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Kuulostaa hyvältä, siitä löytyy myös kimalletta kerrakseen!

   Poista
 3. Ja kiitos mukavasta blogista :) Nyt ekaa kertaa vasta rohkenin kommentoida vaikka pidempään oon jo seuraillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Kommentit on aina ihana, joten mahtavaa että uskaltauduit!

   Poista
 4. Vau, onpa upea sormus! Mun pitää vielä käydä sovittelemassa eri vihkisormusvaihtoehtoja, jotta sais selkeämmän kuvan mieluisesta mallista. Näen jo silmissäni kuinka kokeilen jotain ihanuutta ja kun saan sen sormeeni tiedän välittömästi sen olevan se oikea. Sitä siis odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tunnetta kannattaa kuunnella! Kokeilin myös paria maliia, mutta ei tullut heti hyvää fiilistä niistä.

   Poista
 5. Täydellinen! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Upea sormus, kuten aiemmin sanoinkin, niin tulppaani on suosikkisormukseni kaikista! Itselle ei siltikään sellaista tullut budjettisyistä ja toiseksi sen takia, että ehkä tähän opiskelijansormeen se olisi tuntunut liian hienolta vielä. Minulle tulee tulee vihkiksi sellainen kapea sormus, jossa on rivissä paljon pieniä timantteja. Laitan blogini puolelle kuvaa, kunhan se tulee sepältä. Tällä hetkellä tuntuu kuitenkin kutkuttavalta idealta vaihtaa vihkisormus Tulppaaniin joko 5 tai 10 vuotis hääpäivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin mennä heti sitten katsomaan kun postaus tulee. Rivisormukset ovat aina ihania ja elegantteja.

   Sormusriviä voi aina kasvattaa halutessaan, meilläkin tarkoitus jatkaa tämän sormuksen timanttiriviä sitten vuosipäivinä.

   Poista
 7. Vautsi! Minkäkokoinen mahtaa olla tuo isoin timantti? Mun pikkutulppaanit jää kyllä ihan tuon varjoon, vaikka kovasti koitankin itselleni uskotella että ei mun sormeen isommat sovi.. :D

  Niin ja Katalle vinkiksi että tulppaanin saa just haluamillansa kiviyhdistelmillä, 3-kivinen versio pienimmillä kivillä taisi irrota jo jollain 800 eurolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, käytiin jo hakemassa sormukset ja päädyin johonkin muuhun. Olisi toki voinut käydä katselemassa näitä ennen päätöstä, mutta jotenkin ajattelin niiden olevan reippaasti yli tonnin kaikki. Ja haaveilen vielä sellaisesta 5-kivisestä, missä on sivuillakin upotettu pienempiä kiviä, sellaista ei kyllä ihan niin edullisesti olisi saanut :)

   Poista
  2. Yhteensä tässä sormuksessa on 1.2 karaatia, keskimmäinen on 0.5. Se on ihan itsestään kiinni sormuksen suhteen, pari kaveria kyseli että onhan minulla "arkisormus" sitten varasormukseni. Höpsis, harakka mikä harakka :D

   Poista
 8. Upealta näyttää! Ja kohtahan se on jo sormessa :)

  VastaaPoista
 9. Aaaaivan ihastuttava sormus!

  Hyvän valinnan olet tehnyt! ;)

  Minullekin tulee kyseinen sormus. 0.3ct kestitimantti, sivukivet 2×0.10ct 2×0.05ct.

  Saako kysyä mitä kokoa nuo timantit on? Näyttävät niin muhkeilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Muistaakseni keskitimantti on 0,5, sitten 0,25 ja 0,1.
   Ihan mahtavat ovat olleet joka päiväisessä käytössä. En kyllästy tähän malliin koskaan <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...