torstai 3. heinäkuuta 2014

Takaisku numero 3

Hääkampaaja / meikkaajani perui. Hyvä, hyvä. Hyviä meikkaajia kun löytyy jokaisen kulman takaa. Ei tässä mitään, olen ihan tyyni kuin viilipytty. Meikkaan ite.





Tästä vain opiksi kaikille ensi vuoden morsiamille, älä varaa mitään vuosi ennakkoon.


12 kommenttia:

 1. Täääääh?! No tosi kiva juttu! :O Olihan edes pätevä syy perumiseen? Uskon että ottaa päähän, mutta nyt vain sitten uutta paikkaa etsimään, varmasti löytyy sopiva, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti löytyy! Ajattelin viime vuonna että säästyn tänä vuonna kaikelta säätämiseltä kun varaan kaikki ennakkoon. Nyt sitten eilisilta meni googlettaessa hyviä tekijöitä....

   Poista
 2. Voi apua! Joo meilläkin tulee koko ajan takaiskuja, mutta en kaikkia blogissa jaksa jakaa kun vituttaa niin paljon. Meilläkin muuten perui meikkaaja! Ei minun vaan äidin, anopin ja kaason! Eikä edes ilmoittanut siitä, mutta onneksi laitoin mailia meikkaajalle päivän aikataulusta jolloin hän ilmoitti, että on muuttanu KUOPIOON! onneks tajusin mailata ja sain korvattua meikkaajan… toki takuuta mulla ei nyt oo, että se uus on hyvä, mutta ei oo varaa paljoa nirsoilla asiassa.

  Ikävä kuulla näitä tarinoita, mutta osaltaan on totta, että vuosi etukäteen kun varaa on liian ajoissa ja toisaalta puoli vuotta etukäteen saattaa olla myöhässä. :/ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä ottaa päähän. Aina kun tulee näitä perumisviestejä niin jätän niihin vastaamiseen seuraavaan päivään ihan varmuuden vuoksi, ettei tule mitään ärräpäitä tekstiin. Kyllä perujilla toivottavasti oikeat syyt aina perumiseen on.

   Pitäisi varata aina kaksi tekijää ja sitten perua toinen...

   Poista
  2. Joo tai parin kuukauden välein mailata, että oothan tulossa :D :D :D
   Varmasti niillä on aina hyvät syyt perua. Harmi et sulla meni kampaaja samassa, se pelottais mua vielä enemmän :( Tai en tiiä… Pinksu on kyllä ihan paras meikkaaja! Suosittelen sitä lämpimästi <3

   Poista
 3. VOI APUA! Voin suositella Helsingissä paikkaa nimeltä SoStylish.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää tutustua, minulla on tuossa nyt pari soittelukierroksessa.

   Poista
 4. Voi kääk! Tosi inhottavaa. :(

  VastaaPoista
 5. Voi ei! nuo perumiset on inhottavia.
  Täälläkin ärräpäät lentänyt nyt kun hääpäivä lähenee niin tuntuu että huojuvassa tornissa ollaan milloin minkäkin asian kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ihmeellistä tällainen touhu kyllä. Enää ei ehdi karata kun kutsutkin meni...

   Poista
 6. NO johan nyt! Toivottavasti saat uuden ja vielä paremman tilalle. Pitääkö tässä alkaa jännittää, että päteekö kaikki omat varaukset.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...