keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Stay up-vinkki morsiamille!

Stay upit oli yksi asia jonka ajattelin jättää viimeisimmäksi listaltani, sillä niitähän nyt myyvät kaikki. Sain kuitenkin itselleni ominaiseen tapaan päähäni, että stay upien tulee olla normaalit ihonväriset, mutta pitsin pitää olla valkoinen. Oliko tällaisia sitten helppo löytää? No ei.

Kyselin monilta, josko joku olisi törmännyt tällaiseen monelle morsiolle mieleiseen nude housu, valkoinen pitsi-yhdistelmään, mutta tuloksetta. Luulisi nyt että tällaiselle on paljon kysyntää vai olenko minä muka ainoa joka kiinnittää huomiota siihen minkä värinen on mekon alle tuleva stay upin pitsi?

Löysin sattumalta, mistäs muualta, kuin Stockmannilta kuvauksiani vastaava mallin. Falke lunelle 8 den, värinä white/powder. Stokkalla kyseistä stay uppia (onko näille muuten suomenkielistä nimeä?) ei ollut enää kuin suurimmassa koossa, mutta nopean googlettelun jälkeen minulle tulee ensi viikolla kaksi paketti täydellisiä stay upeja.


kuva


Sensuroin tämän neitokaisen takamuksen kuvasta ettei kenellekään pärähdä pylly heti aamusta naamalle.

Niin ja tiedoksi että näitä löytyy koossa L Stockmannilta, itse tilasin täältä. 


9 kommenttia:

 1. Et ole ainoa! Ihanaa että vinkki tuli näin helposti, olin nimittäin sinun tapaasi ajatellut jättää näiden oston viime metreille ja en ajatellut ollenkaan, etteikö tätä väriyhdistelmää olisi tarjolla. Tilaus lähti myös siis tähän osoitteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että oli apua! Stokkaltakin koot olivat loppuneet ajat sitten eikä kuulemma oltu lisätilausta tehty.

   Poista
 2. Onpa hyvä vinkki! :) itse en ole ehtinyt vielä asiaa ajattelemaan, joten voi olla että mennään ihan niillä perinteisillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä onneksi löytyy! Tämä oli taas näitä minun päähänpistoja :)

   Poista
 3. Kiitti vinkistä :) ite vihaan stay uppeja, mutta pakko semmoset on hommata. Tilaukseen lähtee täälläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä että on apua! Näiden etsiminen on muutoin tuskaista.

   Poista
 4. Öh, itselläkin vielä stay-upit hankkimatta ja häihin on tuota, kolme päivää... Viime hetkeen asti pähkäilin laitanko sukkiksia lainkaan, ja eilen päätin että pitää ne käydä ostamassa. Varmaan siis jää haaveeksi vaan mitkään erityissukat ja ne perussukat ihonvärisellä pitsillä on sitten vaan ostettava lähimmästä marketista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta nämä on näitä morsiamen päähänpisto-asioita :) Teidän häistä tulee niin ihanat, sellaisen määrän vaivaa ja kädentaitoa olette niihin laittaneet että ei siihen yksiä sukkia tarvita!

   Poista
 5. Hi!
  We've just found your website. Thanks for linking it to our web! We've many customers in Finland, even though we're based in the UK. Those Falke were a great option! Lovely pattern and they stay there! I hope they were perfect for the big day.
  Thanks again!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...