maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kaasojen ja bestmanien tehtävät

Minulle tulee kolme kaasoa ja Karrille vastaavasti kolme bestmania. Jokaiselle kaasolla ja bestmanilla on hääpäivänä YKSI tehtävä, joka heidän tulee muistaa. Tämä siksi, että haluamme heidän voivan nauttia juhlasta kanssamme ilman tunnetta olevansa paikalla töissä.


kuva


Bestman 1, Tilaisuuden juonto ja aikataulutus
Bestman 2, Morsiamen äidin kuljetus, kukkien nouto ja vieraslahjojen vienti laivalle
Bestman 3, Laiva- ja photobooth-kuvaus

Kaaso 1, Tilaisuuden juonto ja aikataulutus
Kaaso 2, huolehtiminen morsiamen vaihtokengistä, -vaatteista sekä siitä että morsian muistaa syödä
Kaaso 3, huolehtii ohjaamisen laivalle, huolehtii että kaikki ovat mukana, yleinen apu

Tämän lisäksi kaasot antavat kirkossa kirkko-ohjelman ja bestmanit laivassa jakavat vieraslahjat laivaan tulijoille. Ennen kaikkea haluamme heidän voivan rentoutuvan ja pitävän hauskaa.


Huomenna meillä onkin ensimmäinen tapaaminen hovimestarimme kanssa. Olemme laatineet jo valmiiksi kysymyksiä, joihin tarvitsemme vastauksen. Ensimmäisellä kerralla käymme läpi ravintolan oman listan, missä varmasti on joitain juttuja joita itselle ei edes ole tullut mieleenkään. Tapaamisen jälkeen meidän ihanat kaasot ja bestmanit tulevat Boathouseen maistelemaan alkuruokia sekä valikoimaan juomat häihimme. Rankka tehtävä, mutta onneksi valitsimme siihen oikeat ihmiset.


5 kommenttia:

 1. Tuo onkin fiksua, että jakaa vastuuta kaikille tasaisesti. Näin varmasti jokainen avustaja on ajan tasalla tehtävistään ja pystyvät lisäksi rentoutumaan ja nauttimaan juhlasta kanssanne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on helpompi hoitaa yksi asia kunnolla, kuin säntäillä sinne tänne tehtävätaakan alla. Rentous, se on se päivän sana :)

   Poista
 2. Vastuunjakaminen on välttämätöntä ja ootte kyllä hyvin onnistunut tehtävässä. Meillä Vastuunjakaminen on vielä kesken sillä mulle tekee tiukkaa luottaa avustajiin. Harmi kun en ite voi hoitaa kaikkea. :D

  VastaaPoista
 3. Vastuunjakaminen on välttämätöntä ja ootte kyllä hyvin onnistunut tehtävässä. Meillä Vastuunjakaminen on vielä kesken sillä mulle tekee tiukkaa luottaa avustajiin. Harmi kun en ite voi hoitaa kaikkea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt huoli pois ja luottamusta peliin! Kaikki lähtee hyvistä ohjeista, jos ei muuta niin kirjoitat joka ikisen asian avustajille auki, näin epätoivon iskiessä he voivat aina luottaa ohjeisiin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...