keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

As long as we're happy-blogi YLE FEMin uutisissa

Kaikkeen sitä ihminen lähtee. Minuun otti yhteyttä YLE FST:n toimittaja ja hän oli tekemässä juttua hääblogeista ilmiönä. Tarkoituksena oli jutella hääbloggaamisesta sekä hääblogien yleistymisestä. Minulle jäi haastattelusta todella hyvä fiilis ja sanoinkin etukäteen etten mitään henkilökohtaista halua haastattelussa tuoda ilmi. Mielipiteitä kun tuntuu kumpuavan paljon pienemmistäkin asioista. Halusin tehdä haastattelun suomeksi, sillä vaikka ruotsinkieleni onkin kohtalainen, niin jännitystilanteessa saatan unohtaa oman nimenikin. Puhumattakaan eri häätermeistä ruotsiksi. Haastattelussa puhun asioista täysin omasta mielipiteestäni ja näkökannastani, enkä voi siis tietenkään puhua kaikkien bloggaajien puolesta.

Sitten näistä minun ilmeet näissä kuvissa, nyt muuten loppui Karrin vähäiset kuvaukset blogiani varten. Ei jestas sentään, ellei minulla ole silmät kiinni näissä kuvissa, on minulla sellainen riemuidiootti-ilme naamalla että äitinikin kävelisi ohi, kun ei tällaista hirnuvaa naamaa tunnistaisi.
Jutun pitäisi näillä näkymin tulla tänään kello 19.30 Yle Nyheter TV NYTT, kanavalla Yle FEM. Olkaa armollisia.


5 kommenttia:

 1. Kaikenlaisia yhteydenottoja tosiaan tulee blogin myötä. Minä ainakin olen ruudun ääressä ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee, mutta minusta se on vain kivaa. Toivottavasti on kivaa vielä tämän päivän jälkeenkin :D

   Poista
 2. Voi vitsit, huippua!
  Pitää yrittää muistaa olla töllön äärellä. :)

  VastaaPoista
 3. Jee! Ottivat sitten sinuun yhteyttä, hyvä! Olivat nimittäin myös minuun yhteydessä mutta ollaan mökillä jonne TV tiimi ymmärrettävästi ei päässyt tulemaan. ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...