perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kiitoslahjat polttariväellä

Kyllä, luitte otsikon oikein. Minä hankin pienet kiitoslahjat polttareihini osallistujille. Tosin tilasin ne samalla viikolla kuin polttarini olivat, sillä epäilin enää 75% varmuudella että polttarini olivat kyseisenä viikonloppuna. Lahjat ovat pienet, teemaan sopivat rannekorut, joita tilasin monessa eri värissä. Yhteisenä tekijöinä rannekkeissa on ankkuri. Mielestäni nuo mustat nahkarannekkeet sopivat myös miehille, niin ei tarvinnut erikseen tilata pojille omia.Tällaiset pienet jutut.

Nyt lähdemme kohti Tamperetta! Arvaatte varmaan miksi? Sormukset! Ne molemmat!!! Päätimme kaiverruksen noin kahdessa minuutissa kun kultasepältä soitettiin niistä, miten tämä ei tullut pieneen mieleenkään etukäteen...

Oikein ihanaa viikonloppua! Me nautimme, sillä Karrilla alkoi vihdoinkin loma.5 kommenttia:

 1. Ihana ele. Me myös ostettiin kiitolahjat, mutta se ei ollut tuollaista ihanaa pysyvää vaan hotelliyöt kaikille hotelleissa majoittuville polttarityypeille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onneksi melkein kaikki on pääkaupunkiseudulta, varmasti polttarivieraat arvostavat tosi paljon tuota!

   Poista
 2. Onpa hienot korut! Saako udella, mistä löysit ne? Minulla ei käynyt edes mielessä hankkia kiitoslahjoja polttariporukalleni, mutta nyt kun ajattelen asiaa, siinä olisi kyllä ideaa. He ovat suunnitelleet ja järjestäneet ihanan päivän minulle, joten pieni kiitos olisi paikallaan. Täytyypä miettiä, jos esimerkiksi hääjuhlassa muistaisin heitä jotenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin ne etsysta parilta eri tekijältä, jotta saisin erilaisia. Tilasin itselleni vastaavanlaisen viime vuonna ja ajattelin että hankin samantyyliset kiitokseksi.

   Poista
  2. https://www.etsy.com/shop/TYdiy tämä oli yksi paikka :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...