lauantai 14. kesäkuuta 2014

Yksi elegentti ja kallis koru. Ehkäpä safiiri?

Samalla kun toivun eilisen Taste of Helsingin ruokaähkystä ja valmistaudun uuteen koitokseen tänään, lueskelin Venuulta tullutta mailia, jossa he kertoivat tieteellisen tarkasta häähoroskoopistaan. Nauroin katketakseni omalle häähoroskoopilleni, Korppu ja Morsio kirjoittivat jo omistaan.. Pitäähän se nyt paikkansa, ainakin melkein. Pukunin Saara on minun hääpuvun huippusuunnittelijani, safiirikorvikset ja rannekoru, tosin ei ihan oikeat sellaiset on tulossa myös. Tyylikkyyden perään toitotan joka toisessa postauksessa ja eihän kukaan ole Liuskasaaresta kuullut, eihän? Vaimona olen varmasti todella huoltapitävä, nytkin raahaan aamiaista jääkaappiin että tuo toinen puolisko söisi jotain ennen lounasta. 

Tässä kuitenkin poimintoja omastani,  vaa'an horoskoopista:

Puku: Uusin muotilehti voisi auttaa tässä. Tai ehkäpä joku huippusuunnittelijan luomus?

Korut: Yksi elegantti ja kallis koru. Ehkäpä safiiri?

Häät: Avainsanat vaa’an häissä on tyylikkyys, eleganttius ja muodikkuus. Pieni saari rannikolla, josta vain viisitoista ihmistä on kuullut.

Vaaka vaimona: Kerran kun vaakanainen päättää pitää huolta sinusta, hän keskittyy sinuun täysiä. Hän ei välttämättä tee ihan kaikkea itse, mutta hän kyllä pitää huolen, että kaikki tulee tehdyksi tavalla tai toisella. Hänellä on kaikesta huolimatta taloustuntemusta. Ja tyyliä, sitä häneltä löytyy.

Oman horoskooppisi voit lukea venuun sivuilta, sitä kannattaa kurkata myös mikäli juhlapaikka on vielä mietinnässä. 


kissojen horoskoopissa tämä on kuva vaa'asta (kuka näitä keksii)
kuva




6 kommenttia:

  1. Vautsi, mikä aloitus päivälle! :D <3

    VastaaPoista
  2. Haha, olipa osuva, ihanaa. :) omani ei mennyt ihan yks yhteen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on aina sama juttu Vaa'an horoskoopin kanssa, osuu lähelle, paitsi Cosmon horoskoopit :D

      Poista
  3. Haha, mä kävin myös nauramassa omalleni! Muuten meni ehkäpä hieman metsään, mutta lausahdus siitä ettei Kalat morsian ole etevä keittiössä osui ja upposi! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...