maanantai 5. tammikuuta 2015

Vihkiminen osa 2

Aika rientää ja arki jatkuu vihdoinkin! Mitä nyt huomisen loppiainen hiukan sotkee viikkoa. Lupailin vihkimisen seuraavaa osaa jo viime vuodelle, mutta joulukiireet yllättivät (seli seli) ja sain kuvat vasta tänään ulos.

Pähkäilin pitkään eri onnittelurekvisiittojen välillä. Saippuakuplat olivat ykkösenä koko ajan, mutta pelkäsin ettei niitä tule tarpeeksi tai tuuli kuljettaa kaikki mukanaan. En jaksanut millään askarrella viirejä ja riisi oli poissuljettu jo puhtaasti sen roskaamisen takia. Onneksi kuitenkin pidin alkuperäisen ideani saippuakuplista ja kuvista tuli ihania. Muistan ihastelleeni ovesta astuessani kuplien runsautta! Vieraille tehty "Puhku, puhalla ja toista"-teksti saippuakuplatuubien yhteydessä selkeästi toimi!

Mieheni on autohullu. Hän tietää jokaisen auton merkin ja mallin suunnilleen sen äänestä. Kun ehdotin että hän voisi itse ajaa hääautoamme, oli vastauksena: "Voiko niin tehdä? Eikö meidän pidä istua jossain tummassa autossa takapenkillä?". No ei tarvi ei. Se oli samalla se hetki kun sain Karrin kiinnostumaan häiden suunnittelusta ja hetki jolloin hänkin oivalsi että häistä voi tehdä oman näköiset. Pitkän googlailun ja mietinnän tuloksena päädyimme Jaguarin e-typen avoautoon vuodelta 1968. Lähdimme kirkon pihalta pienelle ajelulle ennen seuraavia kuvauksia.

Kaikki kuvat Asta Karell Photogaphy - ethän kopioi.


Ihmettelin jossain vaiheessa matkaa kun vauhti tuntui nopealta. Eihän me mennä edes kahdeksaakymppiä oli vastaus. Nopeusmittari näytti vauhdin oli maileissa. Uups.3 kommenttia:

 1. Nuo saippuakuplat näyttävät kyllä kuvissa aivan ihanilta. Tuo toinen kuva on mielettömän kaunis, näytätte niin onnellisilta! :) Ja vautsivau, mikä hääauto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näyttävät! Yllätyin itsekin miten hyviä näistä tuli! Meillä oli koko päivän tuo sama ilme naamalla :D Riemuidiootit.

   Poista
 2. Tuo auto on kyllä upea! Kelpaisi mullekin. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...