perjantai 16. tammikuuta 2015

Kaasojen pukeutuminen


Halusin hankkia kaasoilleni mekot, joille olisi käyttöä myös jatkossa. Ostin New Yorkin reissultani vuonna 2011 mustan maximekon, jolla on monia eri sitomistapoja. Olin aivan haltioissani tästä ideasta ja mekko tulikin mieleeni häiden tullessa ajankohtaiseksi.

Löysin etsystä (tottakai) tämän tyylisiä mekkoja enemmänkin nimellä infinity dress. Ilmoitin mekon tekijälle kaasojeni pituudet ja sen mukaan valitsimme molemmille neidoille sopivat koot. Mekoissa on sekin hyvä puoli, että siitä saa tehtyä pienet hihat kirkkoa varten, jotka sitten voi kääräistä takaisin ylös juhlinnan alkaessa. Varmuuden vuoksi neuloin mekkoja parilla pistolla kiinni, jotta mekot pysyisivät menossa koko päivän. 

Värivaihtoehtoja oli kymmenittäin, mutta teemaakin ajatellen päädyimme näihin ihanan sinisiin mekkoihin, jotka näyttävät muuten mielettömiltä näissä kuvissakin. Lisäksi tuo väri sopii mielestäni lähes kaikille ja se korostaa kasvojen piirteitä kauniisti. 

Astan ottamat ryhmäkuvat meidän ryhmä-rämästä saavat minut aina hyvälle tuulelle. Nämä kaksi kuvaa ovat niitä asiallisia kuvia. Muuten meillä meni ihan nauramiseksi koko touhu. Hääpäivän auringonlasku oli mieletön ja maalasi koko taivaan pastellin sävyillä. Saimme kauniita kuvia tuota taivasta vasten, lisäksi illalla paistoi vielä täysikuu. Meillä oli valtavasti onnea matkassa, ei olisi voinut kauniimpaa päivää tulla.

Kaikki kuvat Asta Karell Photography - ethän kopioi

6 kommenttia:

 1. Kiva nähdä infinity mekkoja tositoimissa! Ilmeisesti olivat melko kätevät, ainakin todella tyylikkään näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella kätevät! Ei olisi tullut aluksi mieleenkään ellen olisi aiemmin ostanut infinity-mekkoa itselleni :)

   Poista
 2. Ihanat mekot ja noi kuvat! Niin täynnä fiilistä!

  VastaaPoista
 3. Kauniit mekot, joille on varmasti käyttöä myös jatkossa :) Toivottavasti mun kaasot, suostuvat myös pukeutumaan mätsäävästi :)

  http://loveme-likeyoudo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annoin kaasojen valita pituuden ja värin, mutta molemmat tykästyivät samaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...