perjantai 9. tammikuuta 2015

Häälahjoja


LAHJATOIVEET

Kotimme pursuaa Anniinan kenkiä ja Karrin tietokonepelejä,
joten mitään materiaa emme 
tarvitse. 

Jos kuitenkin haluat meitä muistaa, toivomme rahalahjaa häämatkatilillemme:


Näin luki viime vuonna lähetetyssä hääkutsussamme ja monelle vieraalle tämä oli varmasti helpoin tapa meitä halutessaan muistaa. Matkakassan lisäksi saimme ihanat villasukat, kauniin salaattiastiaston sekä mahtavan sisarusmatkan Prahaan marraskuussa. 

Viime vuoden puolella sain häidemme jälkeen Elämyslahjoilta viestin heidän pinterest-kilpailustaan, jonka tarkoituksena oli kerätä häälahjaideoita yhteen kansioon. Paras galleria palkittaisiin kahden hengen kuumailmapallomatkalla. Tällaiset kilpailut ovat parhaita, sillä lahjojen keksimisessä vain taivas on rajana. Listalleni pääsi kaikkea yhteisistä joogatunneista, James Bond illallisen kautta pilkkisafariin. Moni listan asioista onkin omalla bucket listallani. No miten kilpailussa sitten kävi? Minä voitin sen! Yksi haaveistani päästä kuumailmapallon kyytiin toteutuu ensi kesänä. Mielialani vaihteli tiedon saatuani riemusta paniikkiin. Pelottavaa ja mahtavaa yhtäaikaa! Onneksi Karri on sellainen huimapää että hän pitää minut varmasti rauhallisena.

2 kommenttia:

 1. Wau mikä palkinto! Olen aina halunut lentää kuumailmapallolla vaikka mulla on tosi kova korkeanpaikan kammo. Kuulema korin reunat ovat kuitenkin niin korkeat ettei sieltä mitenkään pääse tippumaan ulos ;)

  Onnea myös WBA-ehdokkuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin ajattelin että pakkohan siinä on olla korkeat reunat ja voihan sen nousun olla silmät kiinni :D

   Onnea sinnekin ehdokkuudesta!!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...