torstai 8. tammikuuta 2015

Savinen herkku


Tähän väliin herkkupostaus. Parin viikon smoothietauko takana ja nyt oli korkea aika palata ruotuun. Avokadosta smoothiessa on muodostunut yksi lemppariaineistani. Se antaa ihanan kermaisen koostumuksen, eikä tällöin rahkaa tai jogurttia vaadita. Smoothiesta voi tehdä tällöin vegaaniversion helposti. Pidän aina jääkaapissa tuollaista pientä purkkia täynnä chia-hyytelöä. Siitä on sitten helppo annostella tarvittava määrä puuroon, smoothieen, jogurttiin tai syödä sellaisenaan. Ensimmäistä kertaa hyytelöä tehdessäni täytin purkin aika piripintaan chia-siemenillä ja mantelimaidolla. Parin päivän päästä purkki poksahti paineen takia auki ja siemeniä oli ympäri keittiötä. En tee sitä virhettä enää.Pimeys ja kylmyys vaatii ravinnoltakin enemmän ja smoothieen laitoin chian lisäksi macaa, acaita, psylliumia ja spiruliinaa. Spiruliinan ainoa miinus on että nuo smoothiet muistuttaa väritykseltään enemmän savea kuin jotain ihanan raikasta trendijuomaa. Alussa minulla oli todella paha ongelma spiruliinan maun kanssa, mutta nyt en sitä enää huomaa. 

Onneksi Karri ei ollut näkemässä tätä smoothiehärdelliä, kun halusin kuvata kaiken blogiini. Ensin piti tehdä smoothie, sitten asetella kaikki kauniisti puiselle tarjottimelle, jonka jälkeen roudasin  koko satsin parvekkeelle paremman valon toivossa. Siellä sitten pakkasessa kuvailin sukkasiltani ja nauroin samalla omalle hulluudelleni. Minkäs sille voi kun on tätä järjestelijän vikaa.


2 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Blogisi on valittu ehdokkaaksi Love Me Do -häätapahtuman järjestämään Vuoden Hääblogi 2015 -äänestykseen. Äänestysohjeet, lisätiedot sekä ehdokastunnisteet blogiasi varten löytyvät osoitteesta http://www.lovemedo.fi/vuoden-haablogit-2015#
  Aurinkoa! t. Love Me Do -tiimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Ihanaa! Jippiijee ja aurinkoo!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...