torstai 15. tammikuuta 2015

Kiitoskortit


Lähetimme kiitoskorttimme tasan kolme kuukautta häistämme. Kiitoskorteissa noudatettiin samaa kaavaa kuin kutsuissa ja muissa paperituottessa. Jostain syystä todella moni ei huomannut tuota hääkuvat tekstiä kortin toisella puolella lainkaan ja kyselivät mistä kuvia pääsee näkemään. Onneksi suurin osa kuitenkin löysi tiensä perustamaamme galleriaan.

Ihania kuvia oli niin paljon, emmekä pystyneet valitsemaan vain yhtä kuvaa. Päädyimme näihin kolmeen ja teimme niistä kollaasin. Keskelle tuli meidän monogrammimme, tietenkin.

Tekstin valinta oli yllättävän vaikeaa, kortti meni monelle vanhemmalle henkilölle, joten emme halunneet laittaa siihen häissämme kuultujen englanninkielisten laulujen sanoja. Runot ja mietelauseetkaan eivät oikein toimineet, joten päädyimme lyhyeeseen ja koruttomaan Unohtumattomata päivästä kiittäen -tekstiin. Mukaan laitoimme joko photoboothissa tai muutoin juhlissa napatun kuvan kiitoskortin saajista. Niille, jotka eivät juhlaan päässeet tulostimme yhden potrettikuvistamme.


3 kommenttia:

 1. Vitsit miten kauniit <3
  Me ollaan vasta nyt jotenkin edes miettimässä kiitoskortteja. Näin tyylikkäästi puoli vuotta häiden jälkeen :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit kiitoskortit! :) Mekin mietittiin häägallerian kokoamista, josta vieraat voisivat katsoa enempikin kuvia mutta emme sitten jostain syystä saaneet aikaiseksi ja lähetimme vain kiitoskortit.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kortit! <3 Kuvat ovat niin upeat ja teksti kaikessa vähäisyydessään juuri sopiva :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...