keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Siirtyminen juhlapaikalle ja kuvaukset Halkolaiturilla

Ajelun jälkeen, tukka hiukan sekaisena tulimme Halkolaiturille. Kuvauspaikkojen valinnoissa tarkeitä meille oli maiseman lisäksi sijainti. Paikoista oli voitava kävellä kirkolle ja sieltä pois vartissa. Näin sekä meidän kuvaajamme, joka ei kaksipaikkaiseen autoomme mahtunut sekä auton omistaja pystyivät siirtymään vaivattomasti Tuomiokirkolta Halkolaiturille kävellen. Kaiken tämän lisäksi kuvauspaikan tuli olla rauhallinen (ei Kauppatori) ja siitä oli päästävä kätevästi veneeseen. Onneksi Helsinki on merenrantakaupunki.

Pohjoissatamassa sijaitseva Halkolaituri on monen kauniin vanhan purjelaivan kotisatama, joten se tarjosi täydelliset puitteet teemaamme ajatellen. Ainoa miinus paikassa on tuo leveärakoinen puinen osa, jossa kävelemisen teki hankalaksi kapeat korot. Ratkaisuna laitoin korot kainaloon, auringossa onneksi pärjäsi avojaloinkin.

Kuvausten jälkeen saimme venekyydityksen Boathouseen Karrin työkaverilta. Hän oli hankkinut meille shamppanjat ja kaikki valmiiksi! Venematka oli ihana ja meri oli todella tyyni. Vitsailimme jo jäävämme veneeseen loppupäiväksi. Emme tosin kiirehtineet yhtään juhlapaikalle vaan ajelimme hiljakseen hetken rauhallisuudesta nauttien, sillä seuraavaksi alkaisi juhlinta!


Kaikki kuvat Asta Karell Photogaphy - ethän kopioi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...