maanantai 3. marraskuuta 2014

Pieni hääkirppis

Meiltä ei juurikaan tavaraa häistä jäänyt, mutta tässä ne pari juttua mitä emme enää tarvitse. Yhteydenotot voitte laittaa sähköpostiini: aslongaswearehappy@gmail.com Myöhemmin tulee vielä mahdollisesti photoboothin propseja myyntiin, eli jos niihin on kiinnostusta niin laittakaa nyt jo samaan sähköpostiosoitteeseen viestiä niin selvitän niiden kunnon ja kohtalon, olivat siis ystäviemme häissä pari viikkoa sitten käytössä.

Näihin alla oleviin tuotteisiin mielellään nouto Helsingistä. Kassit on mahdollisuus toki postittaakin normaali postin kautta, mutta sitten postimaksu tulee ilmoitetun hinnan päälle. Valokuvaustaustan lähetys on aika kallista, sen epästandardin koon vuoksi. Sen lähetys onnistuu toki Matkahuollolla, mikäli nouto on täysin mahdotonta.


Myynnissä: I like big boats - kassit

MYYTY!
Näitä meille jäi 48 kappaletta, vähän epätasainen luku, mutta näitä piti tilata vähintään 150 kappaletta. Sopii mahtavasti moneen tilanteeseen, sillä kasseissa ei ole päivämääriä tai nimikirjaimia. Meillä kasseja käytettiin vieraslahjana, jonka sisään mahtui hyvin nuo alla olevassa kuvassa olevat jutut.
Koko: näkyy ensimmäisessä kuvassa.
Väri: luonnonvalkoinen.

Hinta 30€/48 kassia
Myynnissä: Valokuvaustausta

MYYTY!
Vaaleansininen kuvaustausta, kerran meidän häissämme käytetty. Toinen reuna hiukan kärsinyt, ei repeämiä, mutta sellaista hankaumaa kun paperin reuna osuu johonkin.

Alla oleva kuva on häidemme photoboothista, jossa taustan vaikutus valokuviin näkyy loistavasti. Väri siis vaaleansininen/taivaansinen. Vuokrasimme parilla kympillä valokuvaustaustalle telineen (samanlainen kuin alemmassa kuvassa), mutta tämän voi ripustaa tai pituutensa ansiosta myös heittää minkä tahansa tukikaiteen yli.


Leveys 3m ja pituus 11m
Väri: kuvan mukainen sininen.

Hinta 35€Ihanaa viikon alkua!!

2 kommenttia:

  1. Ou jee! Anniina mä en kestä! Mä ostan noi kassit jos ne on vielä vapaat!! <3 :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...