maanantai 24. marraskuuta 2014

Parone design

Haluan vinkkailla teille Parone Designista, jonka omistajaan Janneen tutustuin Klaus K:n hääkenraalissa. Parone hoitaa kaiken tarvittavan häihin ja mihin tahansa juhliin. Janne on aina ajan hermoilla uusimpien trendien suhteen ja häneltä ei luovuus lopu kesken. Hän toteuttaa kaiken kukista kattaukseen ja ratkoi meidänkin ongelmamme hetkessä. Hyvä että avasimme suumme. Pidän siitä että hän osaa luoda juhlasta kokonaisuuden yksityiskohtia myöten, mihin itsekin kiinnitin omissa häissämme huomion.

Kaikki kuvat on lainattu Jannen luvalla hänen kuva-albumistaan sekä facebook-sivuilta. Mitä enemmän tuota facebookia selaa sen enemmän löytyy ihania ideoita ja toteutuksia. Esimerkiksi hääkenraalin kattauksen astiat hän oli hankkinut Hesyn kirpputorilta ja kaikki yli jäävät kukka-asetelmat hän lahjoittaa juhlien jälkeen hyväntekeväisyyteen. Onneksi meidän häät on jo juhlittu, sillä menisin ihan sekaisin näistä kaikista kuvista. Kynttilöitä ja kukkia, tykkään.







Näin häiden jälkeen voin rehellisesti sanoa että mitä enemmän on mahdollista ulkoistaa, sen parempi. Olin huojentunut kun sain osan asioista pois käsistäni ja pystyin luottamaan johonkin toiseen. To do-listakaan ei tuntunut niin loputtomalta.

Keskiviikkona vihdoinkin luvattuja kuvia häistämme!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...