lauantai 22. marraskuuta 2014

Huomenlahja, joululahja, syntymäpäivälahja, lahja


Säästin mieheni huomenlahjaan pitkään ja harkitsin sitä vielä pidempään. En ole kellojen asiantuntija, joten kyselin monelta hänen kelloista tuntevilta ystäviltään mielipidettä asiaan, erityisesti mielipidettä kellon merkistä. Luotin omaan silmääni kellon ulkonäon valitsemisessa ja päädyin nahkarannekkeeseen, sillä sitä voi käyttää myös pukujen kanssa. Ihastumaani mallia ei oikein enää saanut mistään, joten hankin sen ajoissa. Vaikeinta oli pitää kello salassa yli vuoden

Annoin kellon jo hääpäivän aamuna, sillä tunnen mieheni erittäin hyvin ja tiedän että hän haluaisi käyttää kelloa jo häissään. Jos muuten harkitsette kellon ostoa, niin suosittelen Helsingin keskustassa Westerbackin liikettä. Minähän olin ihan autuaasti unohtanut miten kello laitetaan oikeaan aikaan, tai vedetään edes käyntiin. Liikkeessä todella ystävällinen myyjä kertoi minulle kaiken juurta jaksain ja lupasi auttaa mikäli en siinä itse onnistu.


Lahja ei todellakaan ole vain huomenlahja, vaan se on samalla pyöreiden vuosien syntämäpäivälahja sekä tämän joulun joululahja. Sekä lahja aina, kun unohdan jatkossa sellaisen hankkia. Vetoan siihen pitkään. Oman huomen/symtymä/joululahjani saan ensi vuonna, sillä en halua vain lahjaa, vaan haluan myös sen mukana tulevan elämyksen ostosta ja liikkeestä. Kuulostaa hullulta, mutta sellainen minä olen.
6 kommenttia:

 1. Wau! Sun miehesi on varmaan otettu tästä lahjasta :)

  Tätä munkin mies toivoo vaikka ei käytä koskaan kelloja ja on työssä jossa käytetään "duunari vaatteita". Jokin tuossa merkissä kuitenkin sitä kiehtoo. :D Ehkä mä pääsen sille vaikka eläkelahjaksi tuollaisen ostamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella otettu, eikä osannut odottaa ihan tällaista. Molemmilla on synttärit loppuvuodesta ja mieluummin hankitaan yksi kunnon lahja, kuin jokaiselle päivälle oma.

   Laitoin kellon mukaan vielä lapun että nähdään katolla kello 13.15, eipähän myöhästynyt :D

   Poista
 2. Wau, upea lahja josta on varmasti iloa pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä aiheutti miehelle pienen kellokuumeen ja heti piti lukea mitä kaikkia ominaisuuksia kellossa on :D

   Poista
 3. Meilläkin sattui vähän aikaa sitten olemaan puhetta kelloista ja sellainen olisi kyllä hyvä huomenlahja! En niistä tosin itse mitään ymmärrä, joten täytynee aloittaa tutkailu vaikka tuolta Westerbackilta, jos siellä kerran saa hyvää ja asiantuntevaa palvelua. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen menoa sinne, kävin myös Lindroosilla, joka on toinen tämän merkin myyjä, mutta lähdin kiukkuisena pois. Ei ne tienneet siellä yhtään mitään...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...