keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Valmistautuminen häihin

Nyt niitä tulee, kuvia! Kiitoskortteja ei ole vielä suunniteltu, emmekä ole tehneet vielä sivuja, joista hääkuvat löytää. Asta toki teki meille oman gallerian, mutta en halua sieltä kaikkia kuvia näyttää, sillä haluan jättää osan vain meille. Lisäksi niitä kuvia on 1117 kappaletta!! Vieraille tulevaan galleriaan laitamme Astan kuvien lisäksi bestmanin kuvaamia kuvia poikien valmistautumisesta, laivamatkasta sekä photoboothin kuvat.

Mutta nyt. Valmistautuminen.
Aamulla tulostin vielä Laulujen laulun tekstin kaasolleni. Kolmas kaasoni tuli paikalle ja valokuvaajamme Asta saapui samoihin aikoihin. Jaoin kaikille taskukokoiset aikataulut meidän päivästämme, sillä A4-kokoinen lappu on hiukan hankala kiireessä. Söimme rauhassa porukalla aamiaista ja odottelimme että kauneustiimi saapuisi. Kisu oli vähän sekaisin kaikesta saamastaan huomiosta ja seurasi tyylilleen uskollisena perässäni kuin hai laivaa.

Kun kauneustiimi Olet Ihanasta saapui aloitimme äidistäni, sillä hän meni vielä takaisin hotelliin pukeutumaan ja auttamaan mummoani sekä olemaan hänelle seurana, kun paikalle sovittu kampaaja ehosti mummoni. Olen käynyt aiemmin jo koemeikissä ja -kampauksessa, joten hääaamuna ei enää mitään suuria muutoksia niihin tullut. Mallailimme kampausta aina välillä peilistä ja muokkasimme sitä lopulliseen suuntaansa vähitellen.Pidin meikistäni todella paljon! Käytimme ruskean sävyjä meikissä, sillä se korostaa silmieni väriä, en halunnut tehdä värikokeiluja, vaan luotimme klassisiin ja turvallisiin sävyihin. Halusin häämeikistäni vahvemman, sillä kirkas auringonvalo syö kuvissa meikistä paljon pois, lisäksi se piti ilmeeni kirkkaani koko pitkän päivän.

Ruokailu hoitui jaksollisesti ja jokainen söi miten ehti. Säästimme hurjasti aikaa sillä, että meikkaaja ja kampaaja tulivat meille ja sillä että kun toinen istui meikissä, toinen pääsi kampauksen tekoon. Tästä huolimatta aikaa ei ikinä ole liikaa. Tein aamulle listan mitä piti muistaa tehdä ja tohinassa kissa meinasi jäädä ruokkimatta ja roikuin taksilinjalla kymmenen minuuttia samalla kun kaasot pukeutuivat.

Hääpukuni oli kaksi pukua yhdessä. Puku oli todella helppo laittaa päälle, sillä se ei sisältänyt nappeja, naruja tai mitään kiinnityksiä, mihin en olisi myös itse yltänyt. Minulla oli todella varma olo mekossani ja rakastan tuota helmaa. Se on täysin sellainen ja parempikin kuin osasin kuvitella. Se liikkui kauniisti kävellessä ja laskeutui hyvin, kuitenkaan olematta liian raskas. Alla oleva pikkumekko pysyi koko päivän kuosissa juuri kuten pitikin ja sille löytyy varmasti käyttöä jatkossa.

Hankalinta koko hommassa oli tehdä kaunis rusetti, mutta Saaran ohjeilla sekin lopulta onnistui. Kuvissa vilahtava tekoturkisbolero on muuten CaSaCista. Jätin suosiolla paljettiboleroni kaappiin heti tuon pehmopörrön nähtyäni. Oli oikea valinta.Kengät olivat ihanat jalassa, enkä tarvinnut koko päivänä varakenkiäni. Teetin niiden kaveriksi laukun, jossa Louboutinien pohjan punainen väri toistui laukun vuoressa. Näet laukun aiemmasta postauksesta tästä.  Alla olevan kuvan sydämet ei kuulu kuvaan, mutta halusin peittää sillä kasvot.


Kaikki kuvat ovat Asta Karell Photographyn ottamia, ethän kopioi.25 kommenttia:

 1. Todella kaunis kampaus! Ja muutenkin morsiustyylisi oli onnistunut ja ihanasti vähän erilainen kaikkine yksityiskohtineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kampausta hiottiin päivän aikana pitkään ja välillä pidettiin taukoa :D

   Poista
 2. Jess, vihdoin kuvia, olen niin odottanut keskiviikkoa :) Tuo sinun mekko on kyllä niin ihana, ja todella fiksua tehdä siitä kaksiosainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaksiosaisuus oli koko ajan mielessäni, mutta niitä ei valmismekoilta löytynyt. En halunnut vaihtaa jatkomekkoa, joten nyt sain molemmat samalla :)

   Poista
 3. Voi apua, mulla on mennyt tuo sinun mekko ihan kokonaan ohi! Hirmu ihana ja nerokas ja mahtava ja kaikkea! :) Ei siis yhtään näytä että kyseessä olisi kaksiosainen asu, todella hyvin saatu mätsäämään osat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saara on taitava! Hän etsi näitä kankaita kauan ja lopputulos oli täydellinen!

   Poista
 4. Wuhuu, kuvia! Jälleen kerran kaikki kyllä näyttää täydelliseltä. :)

  VastaaPoista
 5. Superkauniita kuvia ja morsian :)

  VastaaPoista
 6. Tuolla tavalla kaksiosainen mekko on todella hyvä idea! Silloin voi käyttää kevyttä versiota omasta ihanasta hääpuvusta jonain muunakin päivänä! Hmmm, jos uskaltaisi, niin voisihan sen oman morsiuspuvun viedä ompelimoon ja pyytää saksimaan helman uuteen uskoon, mutta en tiedä raaskiiko niin kaunista pukua kuin omani alkaa saksia. Asusteesi ym. ovat myös ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin saksia hameen midimittaan, ei sillä noin pitkänä ole oikein tarvetta. Siihen musta pitsinen toppi niin menee moneen juhlaan :)
   Asusteet todellakin kruunaavat asun!

   Poista
 7. Aivan ihana asukokonaisuus ja niin kaunis morsian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muruset! Olo oli kaunis tuona päivänä :)

   Poista
 8. Voi miten kauniina. ♥ Ja mekko. Ihan täys kymppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä se on minunkin mielestäni!

   Poista
 9. Rusettien solmiminen, etenkin itse kauniisti on ihan tuhottoman vaikeata. Mä pystyn tekemään helposti nätin rusetin jollekin muulle, mutta kun teen sen itelle, se on aina väärin päin!

  En olekaan aiemmin kommentoinut, mutta puku on tietenkin kaunis, onhan se Saaran tekemä. :) Koko look toimii mainiosti yhteen!

  Tuli mieleen, että on vähän hassua, kun nyt olis näille muokattaville puvuille kysyntää, kun niitä pari vuotta sitten oli vaikka kuinka paljon, eikä niitä silloin kukaan halunnut. Vähän sama kuin high-lo mekkojen kanssa. Niitä oli tyrkyllä entisellä työpaikalla joku 4 vuotta sitten, ja kun niitä ei enää otettu ja tehty, niin kaikki ylppäritytöt halusi sen jälkeen lyhentää helman edestä. Hassua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rusettia korjailin pari kertaa, mutta sitten unohdin koko jutun. Hyvältä se näytti kuitenkin kokonaisuuden kanssa :)

   Kiitos, tykkäsin itsekin kokonaisuudesta hurjan paljon!

   Näinhän se menee, kestää hetken ennen kuin mieli tottuu johonkin trendiin ja kun sen haluaa itselleen on jo maailmalla siirrytty muuhun. Ajatus häämekkooni lähti Muurimäen vuonna 2006 suunnittelemasta mekosta Emilia Leppilammelle. Helma repäistiin tanssilattialla yhtenä ohjelmanumerona irti. Mietin jo silloin että idea oli loistava, toteutuksesta halusin tosin klassisemman ja ei niin avonaisen kuin Emilialla.

   Poista
 10. Voi miten kaunis morsian, tyylisi oli kyllä osuva. ja tuo pikkumekko on ihana! <3
  Teen kisu on söpö. Rapsutuksia hänelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Kisu olisi halunnut olla jokaisessa kuvassa koko ajan, siitä on tullut varsinainen linssilude meidän taloudessa. Kisu kiittaa rapsutuksista <3

   Poista
 11. Ihan mielettömän upea puku ja hiukset+meikki kruunaavat todellakin kokonaisuuden! :) En yleensä ole yksiolkaimisten mekkojen fani mutta tässä on varmaan se säännön vahvistava poikkeus! Alkoi kovasti tehdä mieli teettää oma hääpuku samalla idealla (pikkumekko + hame) mutta saa nähdä innostuuko mies budjetin venyttämisestä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos kovasti!! Minulla budjettia venytti lähinnä löytämämme kankaat :D Mekkoidea oli täydellinen! Illan aikana otin nopeasti vain hameen pois ja taittelin sen kassiin. Ei tarvinnut availla nappeja, nyörejä tai nauhoja jatkomekon vaihtamista varten. Lisäksi tuo hame on niin taivaallinen että tepastelen se päällä kotonani vähän väliä :D

   Poista
 12. ÄÄää! Mä en kestä, kuinka kauniita ja ihania kuvia. Etenkin tykkään tuosta mustavalkokuvasta jossa sulla on aamutakki päällä. Siinä on sellaista elokuvatähti glamouria.. Ihania!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...