tiistai 11. marraskuuta 2014

Vieraslahja talvihäihin


Omia vieraslahjojamme miettiessäni halusin sellaisen lahjan mille oikeasti saattaisi olla käyttöä. Rakastan joulua. Meillä on jo nyt jouluvalot, joulutyynyliinat, joululiina, minikuusi, käpyasetelmat sekä miljoonat tuikut koristamassa kotiamme joulua varten. Olen metsästänyt valkoisia kauniita joulukuusenpalloja pitkin nettiä ja kauppoja, mutta tuloksetta. Yhdet löytyi stokkalta, mutta ne on lasia ja meillä on pieni pantterikuvioinen karvanaama, joka näkee tänä vuonna ensimmäisen oikean joulukuusensa. Tuskin siis säilyisivät ensi vuoteen ehjinä.

Vaikka omat häät onkin jo vietetty, ei häihin liittyvät ideat päästä lopu ja sain ajatuksen joulupalloista vieraslahjoina. Sinänsähän siinä ei mitään erikoista ole, mutta niitä voisi hyödyntää nimikortteina, jolloin vieraslahja tulisi siinä samalla. Jokainen vieras saisi omalla etunimellä varustellun joulupallon kotiin, minusta se olisi vieraana ainakin hyvä idea.kuva


kuvaNuo alemmat pallot ottaisin heti omaan kuuseeni, toki eri nimillä varustettuna. 

Viikonloppuna suuntaamme Prahaan ja laukut on täysin pakkaamatta. Koko viikonlopuksi ainakin maanantain ennusteen mukaan on luvattu sadetta, joka aiheuttaa ongelmia kenkävalinnan suhteen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...