perjantai 7. marraskuuta 2014

Hääpuvun valitseminen

Mielessäni pyöri pitkään idea haluamastani hääpuvusta. Googlaamalla sen mallista ei löytynyt kuin harvoilta ja moni puku olisi vaatinut matkan rapakon taakse. Päätin ensin kuitenkin kokeilla valmiita mekkoja. Äitini miehineen asuu Espanjan lämmössä talvet ja pakenen sinne aina maaliskuussa kun talvi alkaa saada minusta yliotteen. Espanja on tunnettu häämekoista ja maan merkkeihin kuuluu muun muassa Pronovias ja La Sposa. Kokeilin näistä ensimmäistä heidän omassa liikkeessään Malagassa. Sain valita satojen pukujen joukosta itseäni miellyttävät ja eikun sovittelemaan. Mikään puvuista ei tuntunut oikein omalta. Ihme hörsyjä ja härsyjä ja sen lisäksi kaikkien valitsemieni puvun hinnat lähtivät 2500 eurosta. Pakkohan tuolla hinnalla oli löytää itselleen jotain parempaa. Kokeilu kuitenkin oli hauskaa, sillä siinä selvisi moni asia, kuten helman ja olkaimien tyyli sekä materiaali.

Tämän jälkeen päätin että menen naimisiin Vera Wangissa, kuten olin aiemmin Sinkkuelämää-fanina miettinyt. Löysinkin pian netin avulla haluamani mekon, mutta ongelma oli että he eivät postita Suomeen. Onneksi ystävämme asuu San Franciscossa ja hän pääsikin leikkimään postitoimistoa, kuulemma ensimmäinen kerta kun pakkasi hääpukua laatikkoon. Maksoin mekon, tullit ja kuljetuksen ja sain haluamani mekon pian kotiin. Olin itsekseni kotona kun mekon sain ja pistin sen samantien päälle. Njääh, ei ole minun mekkoni tämäkään. Mekko on jumalaisen kaunis ja sen helma on taattua Wangin suunnittelua, mutta merenneitomalli ei tälle lantiolle ole mitenkään edullinen. 


Vera Wang kuva


Onneksi tämä kaunis Wangin mekko sai pian uuden, kauniin morsiamen kantajakseen ja mekon voit nähdä Lovefallin Korpun päällä. Mekko näyttää hänen päällään ihanalta ja tiesin että tälläkin mekkorumballa oli tarkoituksensa. 

Lopulta päätin lopettaa pelleilyn ja otin yhteyttä eri hääpukusuunnittelijoihin. Kerroin jokaiselle saman, hyvin lyhyen idean mekostani. Sain mitä ihmeellisimpiä, ehkä jopa hiukan futuristisiakin ehdotelmia, mutta onneksi oli Saara, joka tiesi heti mitä tarkoitin.


2 kommenttia:

  1. Aikamoinen puvunmetsästystarina! Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja nyt sai kaksi morsianta unelmiensa puvun. Voiko paremmin siis onnistua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiesin kyllä Wangia ostaessani, että mikäli puku ei minulle tunnu oikealta, löytää se omistajan nopeasti. En ollut osannit varautua että noin nopeasti :) Yhden tyytyväisen morsiamen sijaan oli kaksi, parasta!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...