sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Häidemme askertelut

Olenkin mainostanut täällä mahtavaa askartelutaitoani, tai sen puutetta. Siitä huolimatta lähetän joka vuosi itse askartelemat joulukortit, joista pitää jokaisesta saada erilainen. Siinä se yksi viikonloppu minulla yleensä kuluukin. Tartun kuitenkin härkää sarvista ja alun puheistani huolimatta häihin tulee jotain itse askarreltua. Tässä osa mitä olen jo kehitellyt.

Ostin 50 metriä sinistä satiininauhaa, sinistä organzanauhaa ja valkoista satiininauhaa. Sininen satiininauha tulee nenäliinojen ympärille rusetiksi ja mukaan myös pieni teksti, kuten "onnen kyyneleet" tai "niistäppä tähän" tai ihan vain meidän nimikirjaimet ja päivä. Nämä jaetaan vieraille kirkko-ohjelman mukana tai sitten mahdollisesti jotenkin muulla tavoin. En näköjään ole vielä miettinyt tätä kovin pitkälle, mutta kyllä se siitä.



kuva


kuva



Hankin meille saippuakuplat, eivät ehkä ole omaperäisimmät mutta rakastan saippuakuplia ja niiden luomaa tunnelmaa hääkuvissa. Tarkoitus on tehdä valkoisesta satiininauhasta ja sinisestä organzanauhasta niihin nauhat, jonka voi vaikka kietoa käden ympärille. Vastoin kuin tuossa kuvassa sidomme nauhojen päät tuohon saippukuplien rinkulaan kiinni niin että siitä muodostuu lenkki.


kuva


kuva


kuva



Siinäpä ne. Photoboothin rekvisiitat tulivat valmiiksi tikkuihin liimattuina. Niin ja tosiaan pitää liimata vielä numerotarrat pöytänumeropidikkeisiin! Ei morjens, ihan hävettää mutta tähänkin askarteluun voi kulua koko ilta...




1 kommentti:

  1. Tässä yhdenlaista vinkkiä mietinnän tueksi. Vink-vink. :)
    http://bit.ly/1aXtamK

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...