keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Aikaa on runsaasti!

Alle kahdeksan kuukautta häihin, sehän on tosi paljon. Vai onko?

Kutsuja ei ole suunniteltu, miehen puvusta on idea, hääautoa ei vielä ole, eikä minulla ole kenkiä, alusvaatteita saati laukkua. Hääyötä ei ole varattu, menua ei ole päätetty, vieraslista muuttuu koko ajan...aaargh! Niin ja se häiden jälkeinen lyhyt pakomatka jonnekin, no ensin pitäisi päättää se kohde. (Selailen samalla trivagon ynnä muiden palveluiden romanttisten hotellien tarjontaa...)


kuva


En ole tehnyt mitään listaa häihin liittyvistä tai siitä puuttuvista asioista. Häämessujakin alkaa olla parin viikon välein, josko ne olisi hyväksi vai menisikö pää vain enemmän sekaisin? Siinä vaiheessa kun häihin on aikaa puoli vuotta, muuttuvat nämä tekstit sekavimmiksi, sen voin taata. Nyt kuitenkin vain hetken sekoaminen ja sitten takaisin arkeen.Asiasta kukkaruukkuun... Huomio muuten kaikille Nioxinista kyselleille! Stokkalla näyttää olevan nyt Nioxiinit kantisalessa.
3 kommenttia:

 1. Tuota minäkin pelkään, että jossain vaiheessa tuntuu sille, että eihän mitään ole vielä saatu aikaiseksi ja aika alkaa käydä vähiin.. siksi yritän aloittaa konkreettisiakin juttuja hyvissä ajoin. Mutta onhan teillä oikeasti vielä runsaasti aikaa. Nyt vaan koitat rauhoittua ja olla stressaamatta ja alkaa pikkuhiljaa noita hoitamaan. Niin ja muista se, että jokainen hoidettu juttu on edistystä sekin. Ei kaikkea tarvitse saada kerralla valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se. Kaikki isot asiat on jo hoidossa, mutta jotenkin se punainen lanka on hävinnyt koko hommasta :D

   Poista
 2. No ei mekään olla saatu vielä mitään noista hoidetuksi ja minulla ei ole edes hääpukua. Ei paniikkia! Nopeastihan asiat sitten järjestyy, kun niitä alkaa hoitamaan. Luotan siihen..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...