tiistai 14. tammikuuta 2014

Häät ysärityyliin!

90-luku tekee valitettavasti paluuta muodissa ja onpa tämä aikakausi hypännyt häihinkin. Löysin netistä monta ehdotusta sille, miten voi toteuttaa häänsä 90-luvun teemalla.  90-luvusta on jäänyt pahiten mieleen poika- ja tyttöbändit, farkkuhaalarit ja kivipesty farkku yleensä, flanellipaidat, napapaidat, vyölaukut ja minireput sekä ylisuuret collegepaidat joissa luki nike, adidas tai mitä ikinä siinä pitikään olla.

Uskaliaimmat morsiamet voisivat pukeutua napamittaiseen yläosaan.


kuva

 

Koruja ei tarvita, sillä itsensä koristelun hoitaa väliaikaiset tatuoinnit. Toimivia lama-aikana ja säästävät budjetista ison osan. Muistaako kukaan enää Madonnan henna-tatuointeja? Niistäkin saisi kivat koristelut aikaiseksi.

kuva

 

Vieraat voisivat breakdancata Shaggyn Boombasticin, Marky Markin Good Vibrationsin ja Coolion Gangsta's Paradisen tahdissa. Häävalssina toimisi Bon Jovin Always, Whitney Houstonin I Will Alway Love You tai mikä tahansa Backstreet Boysin slovari.

kuvaAsustena toimisivat eriväriset ranneläpsyttimet (muistatteko ne, jotka piti läpsäyttää ranteeseen että ne kaartuivat kiinni?),  muoviset kaulakorut sekä nimikorut nahkanauhassa.

kuvaOngelma tässä olisi se että kukaan täysjärkinen ei suostuisi morsiusneidoksi...


kuva
1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...