sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kenkäunelmia

Löysin netistä mielettömän mahtavat kengät! Ne sopivat meidän teemaan ja ovat juuri oikean korkoiset, että niillä jaksaa olla koko päivän. Ne ovat syötävän kauniit ja niissä on pieni juju ja mikä parasta niitä voi käyttää myös häiden jälkeen erilaisissa asuissa tai farkkujen kanssa. Lisäksi sitä löytyy koossani! Nämä eivät kuitenkaan ole ne klassiset Louboutinit mitä aluksi mietin.

Ähhh...12 kommenttia:

 1. Sopii kyllä teemaan kuin nakutettu!
  Itsekin mietin avokärkisiä kenkiä, mutta hääpäivä on pitkä ja jalat turpoavat jolloin ne ilmeisesti alkavat valumaan alaspäin ja yrittävät tulla ulos kärjestä, näin sanottiin liikkeessä varoitukseksi. Mutta nää on kyllä aivan mielettömän hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut että korkkareiden suhteen avokärkiset ovat varsinkin kesäaikaan toimineet minulla loistavasti. Minulla on tosi oudot varpaat :D

   Poista
 2. Ihanat! Teidän muiden kenkäfiilistelyistä tulee itsellekin hinku korkeakorkoisiin hääkenkiin. Meillä tämä ei kuitenkaan ole vaihtoehto miehen pituuden vuoksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onneksi entinen koripalloilija talossa niin saan toteuttaa korkkarikokoelmaani rauhassa!

   Poista
 3. Ihan mahtavan näköiset kengät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, ne on nettikaupan ostoskorissa pyörineet koko viikonlopun...

   Poista
 4. Aivan ihanat! Jos mä edes harkitsisin korkokenkiä häihin niin ehdottomasti jotain tämän tyylistä, väritkin käyvät meille täydellisti! :)

  VastaaPoista
 5. Upeat kengät! Nehän voi ostaa jo kaappiin ja jos löydät paremmat ennen häitä, niin näillekin tulee varmasti käyttöä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kenkien vaihto aina tasatunnein, onhan se budjetti muutenkin ihan hallussa niin kyllä siihen kymment kengät menee ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...