maanantai 20. tammikuuta 2014

Hengissä

Terveisiä Rovaniemen kylmyydestä! On se ihmeellistä miten lentokoneet lähtee Suomessa ajallaan -31 asteen pakkasessa. Kerran sain istua Berliinin kentällä koneessa kaksi tuntia kun lunta oli tullut sentti. Olen viettänyt monta joulua ja talviviikkoja Rovaniemellä eikä kylmyys siellä enää kauhistuta vaikka kova pakkanen onkin. Ajattelen aina asian niin päin, että Suomessa vuoden keskilämpötila on suunnilleen sama joka vuosi. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli talvella on leutoa, on kesällä kylmää. Nyt nämä pakkaset ennustavat sitä että kesällä tulisi lämmintä! Joten antaa vaan paukkua!

Nappasin pari kännykkäkuvaa matkallani. Kaamos vaikuttaa vielä ja aurinko ei nouse kovin korkealle, joten oikean kameran mukaan ottaminen ei vaikuttanut hyvältä idealta.


Mummoni kyseli kovasti häistä ja oli innoissaan että oli jotain kivaa odotettavaa loppukesälle. Tämä tietenkin piristi mieltä kovasti, sillä Rovaniemeltä tulo ei yli 80 vuotiaalle mummolleni ja 90 vuotiaalle isotädilleni ole ihan helppoa.

Olemme päässeet häiden suhteen edemmäs budjettiasioiden selvittyä, mikä on ihanaa. Pääsemme valitsemaan pukua ja muita asusteita miehelle (joka on niistä hyvin tarkka!). Kaipaamani rusetti vaihtui kravattiin ja liivin värikin muuttui. Minulle tämä on ihan sama, sillä tärkeintä on että viihdymme.
1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...