maanantai 13. tammikuuta 2014

Inspiraatiota Golden Globeista

Jokavuotiset Golden Globe ja Oscar-gaalat vaikuttavat morsiamien häätyyliin hiusten ja meikin osalta. Olenpa itsekin löytänyt alkuperäisen hiusihastumiseni punaiselta matolta. Keräsin muutamia hius- ja meikkityylejä häitä ajatellen.

Hiuksissa nutturat olivat sivulla ja hiukset paria lukuunottamatta hyvin sliipattuja ja siloteltuja. Hiukset oli jätetty monella auki, mutta itse haluan hiukseni hääpäivänä kiinni, joten keskityin vain nutturoihin. Tykkään itse  tästä Kate Beckinsalen sivunutturasta ja se toimii loistavasti näyttävien korvakorujen kanssa! Zooey Deschanel oli laittanut hiuksiinsa  ruusun, joka löytyy varmasti monen kesämorsiamenkin hiuksista, tilalle voi laitta vaikka hiuskorunkin.


kuva

kuva


 
Margot Robbien tyyli on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis. Se ei rönsyile tai kimalla ja tekee tilaa mekon pienille yksityiskohdille. Meikki on todella yksinkertainen ja sen tärkeys on hyvässä ja kuulaassa meikkipohjassa. Amber Heard edusti korkeassa sotkunutturassa ja vahvoissa silmämeikeissä. Hän toikin vähän vastakohtaa muiden leidien tyyleille.


kuva

kuvaSilmien rajaukset olivat pääosin tummia, mutta muuten meikki oli jätetty raikkaaksi. Helppo ja monelle sopiva tyyli!

kuvat


Haetteko te inspiraatiota häihin punaiselta matolta?


 

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...