sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tänään alkaa äänestys!

Tänään alkaa Love Me Do-messujen Blog awards äänestys! Äänestämään pääset tästä.

Ajattelinkin hiukan kertoa häistämme ja minusta, sillä sivuille on tullut uusia lukijoita ehdokkuuden myötä. Näin saa kivan yleissilmäyksen häistämme ilman että tarvitsee lukea kaikkia vanhoja tekstejäni. Toki tämäkin on sallittua.

Kosinta tapahtui Lontoossa Victoria Tower Gardensissa. Se sijaitsee Westminster Abbeyn (Williamin ja Katen hääkirkko) ja Big Benin vieressä, Thamesin joen varrella.


                     Täällä, näetkös, täällä :)                                


Hääpäivämme on lauantai 6.9.2014, joka sattumoisin on äitini syntymäpäivä! Uskon jonkinlaiseen kohtaloon, joten tiedän tämän tuovan meille onnea!

Hääkirkkomme on Helsingin Tuomiokirkko ja saimme onneksemme haluamamme ajan. Tieto kirkkopäivän vahvistumisesta meni tottakai gmailin roskaposti-kansioon, mutta onneksi oikea posti tulee vielä ulko-oven luukusta. Mieheni valitsi kirkon, sillä hän pitää sen arkkitehtuurista, lisäksi sen sijainti on todella hyvä juhlapaikalle siirtymistä ajatellen. Tuomiokirkolta juhlapaikalle vieraat kuljettaa M/S Panda, johon koko konkkaronkka mahtuu sateen iskiessa myös sisälle.

Juhlapaikkamme on Ravintola HSS Boathouse Liuskasaaressa, jossa olemme olleet jo kerran ystäviemme häissä. Ruoka on todella hyvää, tarjoilu toimii loistavasti, maisemat ovat kauniit ja se meri. Olen täällä jo useaan otteeseen hehkuttanut meren kauneutta, joten häät meren äärellä oli tärkeä kriteeri paikkaa valitessa. Olen surkea askartelemaan ja niin on kaasonikin, joten mitä vähemmän paikka vaatii koristelua, sen parempi.Yksi iso kriteeri meille oli että vieraat pääsevät ulos halutessaan. On ihanaa nauttia loppukesän/alkusyksyn ilmasta ja kauniista maisemista. Auringon laskiessa kalliot tarjoavat mahtavia kuvauspaikkoja.
Tässä ne isoimmat eli aika ja paikka. Hääpukuni tulee Pukunista ja miehen puku Schoffasta. Vanhoista teksteistäni löydät yksityiskohtaisemmin tietoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...