lauantai 30. marraskuuta 2013

Save the Date: 15.2.2013

Vaimomatskua-blogin Maarit haastoi minut 15.2.2014 pidettävien Love Me Do - messujen järjestämään Save The Date - kilpailuun. Pakkohan haasteeseen on vastata!

Kilpailutyö voi olla mitä vain! Askartelua, kuvankäsittelyä, video, musiikkia, ihan mitä vain! Harmikseni kuvankäsittelytaitoni rajoittuvat paint-ohjelmaan, mutta katsotaan mitä saan aikaan... Kilpailutyö tulee lähettää osoitteeseen: info@lovemedo.fi 8.12.2013 mennessä, joten aikaa on viikko!
Bloggaajat voivat kerätä arpoja yhteensä kolme: 

1. arvan saa tekemällä blogipostauksen aiheesta Save The Date -kilpailu, ohjeet täällä
2. arpa tulee haastamalla blogipostauksen yhteydessä kolme muuta bloggaajaa kisaan mukaan
3. arvan saa kun on tehnyt tehnyt blogipostauksen, haastanut kolme muuta bloggaajaa, ja lähettänyt oman Save The Date -luomuksen kilpailun äänestykseen.

Kun olet tämän kaiken, tai osan tästä tehnyt niin muista käydä kommentoimassa kilpailun kommenttikenttään kuinka monella arvalla olet mukana. Kommentointi vaatii rekisteröitymisen. 

Niin ja ne palkinnot! Pääpalkintona Save The Date - suunnittelukisan voittajalle on mysteerinen "Saving the Day", jonka pitäisi olla täysin nimensä mukainen palkinto. Arvonnassa on palkintona LUSHin hemmottelupaketti, joten nyt arpoja hankkimaan!

Mitä useampi arpa, sen paremmat voittomahdollisuudet! Haastan Valkoinen kuin morsian - blogin Tuulian, Pitsiä & minttua - blogin Kaisan sekä Spring Shaadi - blogin Solfizan.

Onnea kaikille arvontaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...