perjantai 29. marraskuuta 2013

Ensi vuoden häätrendejä?

Photo boothit tuntuvat olevan jo itsestäänselvyys häissä, niiden suosio vain kasvaa ensi vuotta kohden. Minusta tuntuu että Suomeen tulee häätrendejä hiukan hitaammin, joten tutkiskelin mitä muiden maiden hääparit ja -suunnittelijat ovat tänä vuonna keksineet.

Tämä oli oikeastaan aika hauska idea: häätanssi pilvissä. Sopii todella moneen teemaan ja edullista toteuttaa. Hääparin tanssin aikana laitetaan siis savukoneet päälle. Plussaa on, ettei se astuuko sulhanen varpaille tai tallooko helmaa näy, miinuksena se, että jos morsian sattuisi liukastumaan olisi häntä hyvin vaikea enää tuolta pilvien lomasta löytää.


 kuvaToisena trendinä näkyi luonto ja erityisesti metsä. Hääseremonian järjestäminen metsässä ei Suomessa olisi vaikeaa, sillähän metsää täällä riittää. Hurjimmat voivat pitää koko juhlansa siellä. Plussana metsien runsaus ja tilavuokran puuttuminen, miinuksena hirvikärpäset ja itikat, lisäksi mekon helma voi tahriintua mustikkaan.

Tämän trendin ei pitäisi olla yllätys sillä kaikkihan ovat twitterissä, instagrammissa, facebookissa, youtubessa, ja-mitä-näitä-nyt-on-medioissa. Hashtagit vain laulamaan niin saat hääsi reaaliajassa kaikkien ei kutsuttujenkin saataville. Plussana säästä siitä ettei kuvaajaa välttämättä edes tarvitse, sillä Suomessa on kännyköitä enemmän kuin ihmisiä, miinuksena kameraäänet ja salamat, kuvat vieraista puhelimet kädessä ja livekommentointi häihin. #kamalaa.


 kuva


  kuva
Toki tämänkin voi toteuttaa tyylikkäästi, mutta rehellisesti en halua että vieraani päivittävät häissä instagramia, eiköhän sitä voi tehdä muulloinkin.

8 kommenttia:

 1. Mukavia löydöksiä. Tuo savukone olisi aika huippu juttu ja loisi varmaan sitten myöhäisillassakin tunnelmaa tanssilattialle. Häähashtagia jossain vaiheessa tosissani mietin, mutta sulla oli kyllä niin hyvä pointti tuossa, ettet halua että vieraat istuvat vain pöydissä kännykät kädessä, että ehkä unohdan koko jutun! En edes ajatellut sitä tuolta kantilta, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkäsin että tuo viimeinen mielipiteeni on liian kärkevä! Kiitos :) Kuulun itse siihen porukkaan jonka mielestä kännykät ruokapöydässä pitäisi pitää poissa. Eihän sitä 90-luvullakaan ruokapöytä ollut lankapuhelimen vieressä :D

   Poista
 2. Savukoneessa on taas se huono puoli, että amatöörit suhauttavat sitä liikaa ja että astmaatikoille ei oikein sovi. Pieni määrä savua riittää saamaa "pilvi" efektin, tosin yleensä se savu lähtee nousemaan ylöspäin ja tuloksena on sumuinen häätanssi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morsian häviää sumuun! Vaihtoehto ryöstölle :D

   Poista
 3. Savu voi näyttää upealta, mutta tuntuu silti turhakkeelta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, moni asia on aika turhake mutta voi olla kivaa silti ;)

   Poista
 4. Tuo savukone idea on ihana! :D Ei tosin välttämättä sopisi meidän häihin, kun on paljon astmaatikkoja (Memmmy huomautti ettei sovi astmaatikoille) ja itselleni tulee välillä vähän pää kipeäksi siitä tekosavun hajusta... :D Ei ehkä parasta, että morsiammella olis pää kipeänä. ;)

  Olen itseasiassa miettinyt, että olisi hauskaa keksiä tuollainen oma häähashtag, mutta toit kyllä hyvin esille että ei olisi kiva jos vieraat ovat koko ajan puhelin kädessä. :D Mutta niin saisi helposti häistä vähän rennompia kuvia itsellekin? :D Mutta tosiaan, ei olisi mukavaa jos kaikki ovat koko ajan puhelimet kädessä. :D Ristiriitaisia ajatuksia tästä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin miten hiilihappojää toimisi tämän tilalla... Sehän on höyryä ja painuu automaattisesti alas, ei pitäisi aiheuttaa reaktioita ja häviää helposti.

   Instagram-kuville voisi toki keksiä kellonajan... Vaikka ruokailun jälkeen tms. Kyllähän tämänkin saa tyylillä vetäistyä ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...