torstai 21. marraskuuta 2013

Snön ystävämyynnistä tarttunutta

Kävin melkein naapurissani järjestetyssä Snö of Swedenin ystävämyynnissä, joka muuten jatkuu lauantaihin asti. Lisää tietoa tästä. Koruharakkana ideani oli etsiä korvakoruja sekä rannekorua häihimme.

Mukaan tarttui seuraavanlaista:

Kolme paria korviksia, joista tässä kahdet reunimmaiset, sillä keskimmäiset noista omistin jo. Laitoin ne tähän kuvaan nähdäkseni miten ne sopivat saman tyylisten rannekorujen kanssa. Siniset korvikset on ollut ehdottomasti ykköshaaveeni, sillä se toimisi muiden osien kanssa mainiosti. Nämä ovat kauniin siniset ja ehdottomasti vahva vaihtoehto koruiksi.

Korujen kuvaaminen on tooodella hankalaa johtuen sisätilojen huonosta valaistuksesta, sekä tästä kuvausapulaisesta, joka iski välillä tuonne kuvauskoppiin. Tässä siis kolmannet korvikset, joiden sinisyys on enemmän silmien sininen, kuin todella syvän sininen.Morsiusneidoillehan tulee helmikorut. Nämä sopisivat kauniisti samaan tyyliin heidän kanssaan, mutta niissä olisi enemmän bling blingiä, kuten sormuksien timanteissakin ;)Ihastuin näihin käsikoruihin valtavasti niiden klassisuuden vuoksi. Korujen tulisi olla myös sellaiset etteivät ne repisi hääpuvun kangasta. Ne myös sopivat kaikkien korviksien kanssa.Että sellaisia tänään...


4 kommenttia:

 1. Oi! Katsoin juuri Stockalla vastaavia Snön värittömiä korviksia kuin nuo siniset. Juuri jotkut tuollaiset haluaisin. Hyvä vinkkaus tuo ystävämyynti, mutta äh, pitääkö sinnekin nyt ehtiä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita sinisiä korviksia löytyi ainakin tänään monessa värissä. Hintaa oli 14€ eli jos olet täälläpäin...

   Poista
  2. Jee, ehdin käväistä. Ei näkynyt enää tuollaisia korviksia, paitsi muutamat väärän väriset. Löysin silti häitä ajatellen potentiaaliset korvikset ja käsikorun + kaulakorun muuhun käyttöön. :)

   Poista
 2. Upeita ovat! :) tuonne ystävämyynteihin olisi kiva päästä joskus itsekkin

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...