maanantai 2. joulukuuta 2013

Photoboothin rekvisiittaa

Tässä jo rekvisiittaa mitä minulla on, mitään perinteisiä viiksiä, huulia ja muita en ole ehtinyt hankkia. Näitä onneksi saa netistä nopeasti ja edullisesti! Ensimmäisten kahden kuvan tavarat on Urban outfittersista Lontoon reissultamme. Mukaan tuli vielä viisi tyhjää taulua, mihin voimme kirjoittaa mitä haluamme.
 
  


Nämä ovat Ikeasta, nuo sormet ovat loistava lisä osoittamaan Photo boothin paikan! En vielä tiedä mitä teen noille numerolapuille. Ostin niitä 15 pakettia, jep 15. Eiköhän niillekin jotain keksitä, jos ei niin ne saavat koristaa joulukuusta ensi vuoden jouluna! 
Nämä, kröhöm pölyiset hatut ovat ihan omasta takaa! Enkä rehellisesti tiedä yhtään mistä osa niistä on tullut. Meillä on kaksi tuollaista kapteenin hattua sekä yksi seilorin hattu, joka minulla oli itselläni naamiaisissa. Seilorin hattu on muuten varustelekasta, jos kiinnostaa.


Sitten vielä viimeisinpänä Tiimarin hankintani, pahoittelen valaistusta, pimeää on niiin aikaisin jo. Viidet, ihan pöljät lasit. Lastenkutsut-osastolta -90%, maksoivat siis yhteensä noin kolme euroa. Lisäksi kuusi Spiderman-naamiota. Voivat vaikka bestmanit sitten perustaa oman hämis-klubin.Tähän vielä perinteiset viikset/huulet/silmäläsit-setti ja niin se kamerakin vielä...

Tuleeko teidän häihin photo booth?8 kommenttia:

 1. Eikä, iha loistavaa rekvisiittaa! Vähänkö saatte hauskoja kuvia vieraistanne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sun idea siitä taustasta tosin jäi hiukan kummittelemaan, katsotaan, katsotaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, mietin jo että onko liikaa kun on näin paljon erilaisia...

   Poista
 3. Noi lasit on niin cool :) Jos noilla ei irtoo hauskoja photoboothposeerauksia niin ei sitte millään ;)

  VastaaPoista
 4. Kitaralasit on huikeat! Harmi ettei meidän tiimarissa ollut kun kävin laseja ostamassa. Hyvä idea noi sormet!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...