perjantai 13. joulukuuta 2013

Vinkkejä kaivataan!

Olemme miettineet New Yorkin käyntikohteita ja nähtävyyksiä reissua varten. Tiedossa on jo liput Motown-musikaaliin, liput NY Knicks vs. Oklahoma City Thundersin korismatsiin, reissu Woodbury Outletiin ja sunnuntaibrunssi The View-ravintolassa.

Korismatsia odotan innolla! Liput ovat joululahja poikaystävälleni, joita en pystynyt tapani mukaan pitämään salassa. Joulun aikaan katsomosta bongaa varmasti julkkiksia, sillä koripallo on hyvin suosittua ja liput menevät nopeasti!


kuva


Rockefeller Centerin joulukuusi sekä luistinrata on pakko mennä katsomaan heti ensimmäisenä iltana. Yksin kotona 2:n kohtaus kuusesta on jäänyt niin elävästi mieleen että parilta tunnekyyneleltä ei voi välttyä...


kuva

 
The View:n brunssi on ehdottomasti käymisen arvoinen, mikäli Nykissä on sunnuntaina. Tänne menen toistamiseen itse, mutta seuralaisistani täällä ei ole kukaan vielä käynyt. Ravintola pyörii ja sijaitsee 48. kerroksessa, joten sieltä näkee sekä Manhattanin että Brooklyniin ja Queensiin asti. Jälkiruuan ystäville suklaasuihkulähde on pieni pala taivasta.kuva


Tässä hiukan reissusta, mutta haluaisin kuitenkin kuulla teidän kokemuksia ja vinkkejä Nykkiin erityisesti ruoka- ja drinkkipuolelta. Kuten monesti täälläkin sanottu: rakastan ruokaa. Mikäli teillä on vinkkejä häitä ajatellen, otan niitäkin todella mielelläni vastaan!

1 kommentti:

  1. Minulla ei kyllä ole vielä kokemusta näistä, mutta mielenkiinnolla luen näitä suunnitelmia omaa reissua silmällä pitäen :) Ainakin joku korismatsi tms olisi meilläkin sitten tarkoitus käydä katsomassa ja tuo outlet kiertämässä läpi.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...