maanantai 9. joulukuuta 2013

Mukavaa maanantaita!

Lähtöömme joulureissuun on aikaa alle kaksi viikkoa ja olen seurannut säätiedotuksia ahkerasti. Ilma Nykissä vaihtelee +10 ja -12 asteen välillä, on aurinkoista kuin luntakin luvassa. Toissa viikkoisen vaatehuoneen järjestelyn ansiosta matkalle mukaan otettavat vaatteet ovat kutakuinkin onneksi selvillä. Tosin pari ylilyöntiäkin meinasi tulla. Miksi reissuille meinaa mukaan lähteä välillä ne vaatteet joiden olemisen olet unohtanut ja jotka sisältävät paljon paljetteja... Lisäksi pakkaan mukaani mekkoja ihan valtavasti, kiitos Sinkkuelämää-sarjan.

Pelkään taas ottavani liikaa tavaraa mukaan, sillä tiedän ostavani paikan päältä kaikenlaista. Häitä varten ainakin alusvaatteita Victoria's Secretistä ja ajattelin katsastaa myös Jimmy Choon kenkätarjonnan mahdollisiksi hääkengiksi.
Onneksi molemmat otamme isot laukut mukaamme, niin mahdolliset ylilyönnitkin pääsevät mukaan (näitähän ei tule, sillä olen tosi järkevä kuluttaja...). Viimeksi Nykin reissulta tuli vaivaiset 14 kiloa enemmän kuin lähtiessä, siis laukkuun. Nyt mukana on onneksi laukkuihin vyöt sekä laukkuvaaka, joka on pelastanut useasti matkalaiset.

 


Miten se myös onkaan niin että aina ennen matkaa tulee mieleen kaikkea mitä pitää hankkia? Sukkahousuja, piilarineste, korvatulpat, kaikki tuhannet lääkkeet vaivoihin mitä ei ole koskaan saanut, adaptereja jokaikiseen laitteeseen, sillä tottakai niitä käytetään kaikkia yhtäaikaa. Ihan kuin näitä asioita ei myytäisi kohteessa...  Silti vaan lähden keskelle jouluostosrumbaa hankkimaan yhdeksät parit paksuja ja muutamat pari ohuita sukkahousuja, sillä nehän menevät rikki joka tunti.
Tämä näin maanantaiksi, Tampereella vietetyn itsenäisyyspäivän päätteeksi pää on tyhjä kuin Haminan kaupunki, mutta eiköhän se palaudu normaaliin rytmiinsä...

Oikein ihanaa viikkoa kaikille!8 kommenttia:

 1. Allekirjoitan niin tuon "kaikki tuhannet lääkkeet vaivoihin mitä ei ole koskaan saanut" lauseen! Minä myös pakkaan matkalle mukaan -kaikki- mahdolliset lääkkeet reseptilääkkeistä perus kauppakamaan :D Minut tunnetaankin meidän tuttavapiirissä "nappikauppiaana", koska multa löytyy aina apu ihan mihin tahansa vaivaan ja ensimmäisten valitusten kuultuani olen heti tarjoamassa jotakin lääkettä! :D

  VastaaPoista
 2. No sepä! Pahin on maitohappobakteerit, mitä raahaa mukana. Lisäksi nykistä saa Suomen reseptilääkkeitäkin perus kaupasta. Kyllä sitä varmaan joskus oppii.

  VastaaPoista
 3. Hahah vähänkö nauroin tälle postaukselle. :D Niin tuttua! Onneksi oon pikkuhiljaa alkanut tajuamaan itsekin että less is more.. Nykyään shoppailukohteisiin matkatessani mietin jo etukäteen mitä TIEDÄN sieltä joka tapauksessa ostavani ja jätän suosiolla niistä jo omistamani versiot kotiin. Esimerkiksi nimenomaan suurimman osan alusvaatteista... ;) VS <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskottelen itselleni viisastuneeni joka reissusta, mutta eih.. Sukkiakin on kahdelle viikolle...

   Poista
 4. Ja parhainta on miehen kanssa matkustamisessa, että kun oma matkalaukku on täynnä "Hei, tänne sullehan vielä mahtuu." :D

  VastaaPoista
 5. Me lähdetään Intiaan jouluksi, enkä ole edes aloittanut pakkaamista. Hyvin mahdollisen vatsapöpön varalle täytyy hankkia ties mitä pilleria ja lääkettä, puhumattakaan joululahjoista. Samalla laukkuihin pitää jättää tilaa häähankinnoille ja matolle (olen suunnitellut maton ostamista Intiasta! :-D ) ps. Hauskat kuvat!

  VastaaPoista
 6. Voi Jimmy Choot.... <3 Mä niiin haluun kans reissuun! (vaikka edellisestä on vasta pari viikkoa, mutta niin se vaan unohtuu loma ja rentous)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...