torstai 31. lokakuuta 2013

Unohtakaa kuntokuurit!

Ihana, kaunis, aurinkoinen ja lämmin ilma ulkona. Päätä lähteä kävelylle kuntosalin sijasta ja hakea samalla postiin tullut paketti, joka on todennäköisesti viikko sitten alennuksesta tilattu mekko.

Ilma on niin kaunis että samahan se on kävellä vähän pidempään. Voi sitten mennä kotiin syömään kunnon aamiaisen ennen sovittuja lounastreffejä. Ihastele maisemia ja kierrä kiertoreitit katsellen tyyntä merta, samalla aamiainen vaihtuu pienempään.Reilun tunnin päästä perillä postissa olet varustautunut olkalaukulla, sillä kyllähän yksi mekko sinne menee mainiosti. Pääset heti tiskille ja henkkarien näytön jälkeen postitäti lähtee hakemaan mekkoasi, mutta tuleekin 120x40x50cm ja 15 kiloa painavan paketin kanssa. Älyät samantien että ei nyt ole kyseessä mekko, vaan häihin tilaamasi 125 vieraslahjaa. Kiroile hetki mielessäsi.

Saa älynväläys ja kiukunpuuska raahata laatikko loput 1,5km kotiin kantaen, käyttäen postissa sitomaasi narua paketin ympärillä. Kävele ripeämmin kotiin, sillä kädet ovt venyneet viisi senttiä paketin painosta. Kiroile hiukan lisää mielessäsi ja hikoile hillittömästi.

Kotona istu parvekkeella että hiki lakkaa virtaamasta ja ole TODELLA ylpeä itsestäsi vaikka tuleva sulho ehdottikin taksin tilaamista. Ota pari kuvaa paketista ja huomaa että myöhästyt lounastreffeistä. Unohda aamiainen. Juokse lounaalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...