keskiviikko 2. lokakuuta 2013

I love me and my Vera Wang

Menemme yhden kaasoistani kanssa I love me - messuille lauantaina 12.10. Helsingin messukeskukseen saatuani pari vapaalippua ihanalta ystävältäni.

Messuilla järjestetään käytettyjen hääpukujen Pop up-liike osastolla 6s121 ja hääpukujen määrä kasvaakin sivuilla jatkuvasti. Kannattaa käydä kurkkaamassa galleriasta. 

Vien tänne myös hääpukuni vaihtoehto numero yhden eli ihanan, ystäväni jenkeistä lähettämän Vera Wangin malliltaan VW351010. Koko oli alunperin 38, josta sitä nipistettiin jo alustavasti vyötäröstä.  Haave kuitenkin alkuperäisen ideani toteuttamisesta jyräsi tämän unelmamekon tieltä ja tämä mekko löytää toivottavasti uuden morsiamen. Minulla oli tarkoitus hankkia mekkoon teemaan sopiva sininen raakasilkkinen nauha alla olevan kuvan mukaisesti, sillä tuolla pienellä jutulla saa mekkoon paljon lisäilmettä.

Helma on todellakin noin muhkea ja siinä on pieni laahus, jonka voi kiinnittää halutessaan. Helmaa on runsaasti, sillä olen 174 pitkä ja tämä toimi vielä noin 10cm korkojen kanssa, mekko on ompelijan mukaan helppo lyhentää ilman että malli kärsii. Teimme kiinnitykseen vielä vahvistuksen ompelijan kanssa varmuuden vuoksi.Mekon virallinen numero on 519 ja se löytyykin jo galleriasta!

6 kommenttia:

 1. Siis wau! Puku näyttää ihan täydelliseltå ja sellaiselta mitä olen koko ajan etsinyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan täydellinen mekko! Kuolasin sitä jo ennen kuin tiesin koko häistäni :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, uskon että se löytää vielä morsiamensa :)

   Poista
 3. Ah minä rakastan tätä mekkoa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...