torstai 3. lokakuuta 2013

New York, New Yoooork!

Tuskailin että näinköhän siellä Lontoon Victora's Secretissä on tarjolla morsiamen alusvaatteita. Ehdin jo soitella ja he eivät voineet luvata asiaa. Tilaus Jenkeistä toimii, mutta korsetteja sun muita olisi kuitenkin hyvä kokeilla ensin. Palautuksen joutuu hoitamaan omasta pussista.

Tulevat appivanhemmat sitten ilmoittivat pitkien pyhien kunniaksi vievänsä koko poppoon jouluksi New Yorkiin! Pieni tyttönen sisälläni sai vallan ja liikuttui kovin, tulihan Yksin kotona - elokuvat katsottua moneen kertaan. Maailman suurin joulukuusi, luistinrata, jouluvalot ja kaikkea ihanaa niin että korvista pursuaa. Saimme tietää lähtö- ja paluupäivän. Siinä se sitten olikin.Joululahjat ostan sieltä ja jaan joulun jälkeen. Alennusmyynnit alkavat yleisesti 26. joulukuuta ja tämä sai miettimään esimerkiksi kenkiä ja muita tarvittavia asusteita häihin. Myydäänkö Louboutineja yleisesti alessa? Mukaan lähtee molemmille ISO matkalaukku, onneksi niitä löytyy. 

6 kommenttia:

 1. Siis wau mitkä appivanhemmat! Ihan huikeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Kaivoin jo Yksin kotona 2:n naftaliinista että pääsen fiilistelemään!

   Poista
 2. Suosittelen lämpimästi käymään Macy*s-tavaratalossa. Itse käytiin kesällä "one day salessa" ja mukaan tarttui useampi mekko. Myös kenkäosasto oli iso kuin mikä ja sisälsi paljon merkkikenkiä, joista osa niistäkin oli alennuksessa. Kannattaa lisäksi muistaa hakea Macy*sin visitor centeristä (sijaitsi meidän käyntimme aikaan kerroksessa 1½, mutta siellä oli remontti meneillään) turisteille tarkoitetut alennuskupongit, joilla saa ylimääräiset 10% alennusta myös jo valmiiksi alennetuista tuotteista. Ai niin ja lisäksi avomies osti sieltä aivan ihanan puvun takin, josta sai tuntuvat 60% alennusta, jos on sulhon tai muun hääseurueen miesten vaatteet hakusessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Kiitos vinkistä! Alet alkaa 26.12. ja ensimmäisenä suuntana on Woodbury's outlet. Onneksi meidän hotelli sijaitse Time Squarella niin ei ole pitkä matka mihinkään!

   Poista
 3. Oi vitsi,teille tulee varmasti ihana reissu ja hyvä sauma hankkia ihania hääjuttuja. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti, hullujen päivien kuvastokin jäi ihan merkkaamatta matkan takia :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...