maanantai 14. lokakuuta 2013

I love MEssuilua ja jazzia

Viikonloppu kului niin vauhdikkaasti että maanantain tulo yllätti. Messuilla viihdyimme ystävieni kanssa monta tuntia, jota auttoi osaltaan väliaika-kuohuviinit. Varsinainen hääosio oli pieni, mutta kyllähän hiustrendit, meikkitrendit, korut ja terveyspuoli kuuluu osaksi häitä. Ensi vuoden häämessuja sitten odotellessa. 

Jotain käytettyä-osastolla oli valtava kuhina kun saavuimme messuille. Pukuja oli laidasta laitaan ja pohdinta sekä jono sovituskoppien edessä oli valtava. Toivottavasti moni löysi pukunsa!

Hääosaston pukuäänestyksessä äänestin pukua numero kolme, rakastuin tuohon helmaan ja vyöhön! Mukaan messuilta tarttui Sensationnailin kynsisetti geelikynsien tekoon. Omat kynteni napsahtaa poikki samantien kun ulkoilman lämpötila laskee alle 20 asteen. Toivon että tällä saisin edes vähän tilannetta paremmaksi.Messuilun sekä tuhdin illallisen jälkeen matka vei kohti Tavastiaa ja Ricky-Tick Big Band ja Julkisen Sanan keikkaa. Mahtavaa meininkiä taas jälleen sekä tajuttoman lahjakkaita muusikoita. Saisikohan heidät soittamaan meidän häihin??

 Älysin ottaa kerrankin kuvia, josta olin oikein onnellinen. Keikan jälkeiset kipeät jalat sekä seuraavaksi päiväksi varattu kirpputori pakotti tämän neidin kotiin ja lepäämään. Tästä on hyvä jatkaa sitten uuteen viikkoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...