torstai 10. lokakuuta 2013

Paikka hukassa?

Juhlapaikkojen miettiminen aiheutti meillekin aikanaan päänvaivaa vaikka pidimme sitä helpoimpana tehtävänä. Heikko saatavilla oleva info juhlatiloista ja ketjujen näkyvyys saavat monesti turvautumaan helppoihin vaihtoehtoihin. Törmäsin city.fin nettisivuille juttuun venuu.fi palvelusta, joka auttaa asiakkaita löytämään tapahtumalleen sopivan palvelun sekä tilan tarjoajia löytämään asiakkaita ilmoittamalla vuokrattavasta tilastaan.

Äkkiseltään sivut vaikuttivat todella hyvältä ja toivottavasti he saavat lisää paikkoja, mitä ei välttämättä tule edes mieleen harkita. 

Vai miltä kuulostaisi häät Kaapelitehtaan teatterissa
Lauttasaaren Woltti Sirkuksessa, josta en todellakaan tiennyt että sieltä voi tiloja vuokrata, vaikka sen ohi useasti menen,
Ison Roban Astoria-salissa,
Kruunuvuoren öljysiilossa,
tai Korjaamon vaunusalissa?Lisäksi sivuilta saa kattavat tiedot henkilömääristä, cateringista, omien juomien tuomisesta, tilan ympäristöstä sekä suuntaa antavasta hinnasta. 

Täältä voi löytää myös tiloja polttaritarpeisiin ja vaihtoehtoja löytyykin niin saunoista kokkikouluihin kuin parkour-keskuskin. Barista-kurssikin oli tarjolla.

Näitä lisää!


3 kommenttia:

 1. Toi öljysiilo on haastava kun ei oo vessoja ollenkaan :D hääkurssilla joku rohkea pariskunta järkkää sinne häät :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiik! Totta, ei vessoja, se voi tuoda vähän haastetta. Ainakin jää juhlat mieleen!

   Poista
 2. Moikka!
  Kiitos maininnasta! Jos tosiaan tulee muitakin jänniä paikkoja mieleen niin me Venuussa otetaan mieluusti vastaan vinkkejä =) Olisi myös mahtavaa kuulla palautetta, kaikkia kehitysehdotuksia arvostetaan suuresti!

  Terveisin,

  Jasu
  jasu@venuu.fi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...