perjantai 26. syyskuuta 2014

Vieraslahjat

Hehe. Huono huumori on parasta huumoria. Tiedättekö sen Sir-Mix-A-Lotin biisin I like big butts? No minä tiedän ja taisi tietää muutama muukin vieraamme. Emme halunneet aluksi mitään ihmeellisiä vieraslahjoja. Kuitenkin kun jotenkin pitäisi antaa vieraillemme hääbingo, namia, pähkinöitä, istumajärjestys ja juomaa tuli kassien hankinta ensimmäisenä ideana mieleen.

Tilasin etsystä valkoiset kassit omalla tekstillä, jonka sisään laitoimme yllä mainitut tavarat. Kaaso ja bestman sitten jakoivat kassit vieraiden astuessa laivaan. Kassit olivat suuri hitti ja ne lähtivät hyvin vieraiden mukaan!
Nameiksi valikoituivat klassiset mariannet sekä Kipparin Piippu, mentiinhän sitä sentään laivassa. Lisäksi suolaisena oli pikkupussit suolapähkinöitä. Sain yhdeltä vieraaltamme erityiskiitoksen näistä pikkupurtavista, sillä tunnin laivamatkan alkaessa muutamaa jo hiukan hiukoi, mutta apu oli onneksi lähellä ja jaksoi taas seilata.


10 kommenttia:

 1. Tää on ehkä mahtavin vieraslahja ikinä! Varmasti olivat laivamatkalaiset tyytyväisiä :) Kaikki mätsääkin niin ihanasti yhteen ja toi teksti on kyllä ihan paras. Ja messuhommia tehneenä on tullut huomattua että ihmisillä on joku outo fetissi kangaskasseihin, niitä hamstrataan ihan hulluna! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Se on totta, meiltä löytyy myös näitä kangaskasseja enemmän kuin nelilöitä kämpästä :D

   Poista
 2. Aivan mahtava ja ekologinen vieraslahja teillä! Eipä ole aiemmin tullut mieleenkään, että voisi antaa vieraslahjaksi häihin liittyvän kangaskassin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Halusin antaa jotain sellaista millä voisi olla käyttöä... Tähän sai sitten kätevästi vaihtokenkiä ja huivia yms. laitettua niin ei tarvinnut käsissä kantaa :)

   Poista
 3. Jälleen kerran aivan mieletöntä! Olen tähän mennessä ihaillut jokaista yksityiskohdaa teidän häissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Niitä kyllä mietittiinkin :)

   Poista
 4. Edelleen kyllä pakko hehkuttaa sillä kyllähän tää oli ideana ihan mahtava. Ja toteutus on vielä paremman näköinen kuin uskalsin kuvitella. Varmasti vieraat on tykänny. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsivät! Itse ainakin hihittelin tuolle tekstille vuoden päivät :D

   Poista
 5. Todella kiva vieraslahja, hirveästi olette nähneet vaivaa!
  Teksti on ihan mahtava! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Teksti on sitä huonoa huumoria parhaimmillaan, mutta osui ja upposi kyllä vieraisiin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...